stefani3

На она што го сакаш никогаш не му дозволувај да замине.. Бори се до крај! Биди користољубива и искористи го животот на секој можен начин.. Дозволи си чоколадо кога си на диета, дозволи си забранета љубов, дозволи си ги сите скриени задоволства
за кои отсекогаш си мечтаела.. Не постои утре, вчера веќе замина, постои само денес за кое вреди да се живее.. :-) :-)
TE...... SAKAM ........MECENCE
SEKOGAS SE CUSTVUVAM SREKEN.
ZNAES LI ZOSTO
ZOSTO NECEKAM NISTO OD NIKOGO
DA CEKAS SEKOGAS BOLI.
ZIVOTOT E KRATOK
ZATO SAKAJ GO ZIVOTOT
BIDI SREKEN I
SEKOGAS SE SMEJ.
ZIVEJ ZA SEBE I ZAPOMNI
PRED DA ZBORUVAS SLUSAJ-PRED
DA PISUVAS- MISLI,
PRED DA POVREDIS -CUSTVUVAJ,
PRED DA MRAZIS -SAKAJ
PRED DA SE PREDADES- OBIDI SE
I PRED DA UMRES-ZIVEJ!!!!!!!!!!!!


*SEKSPIR*

КОГА САКАШ НЕКОГО ,МОЖЕШ ДА ЖИВЕЕШ ДУРИ И КОГА СИ НЕСРЕЌЕН

*ДОСТОЕВСКИ*(love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love)
cool
Инфо
Клип Коментар

(hug) (hug)

СЕ САКАМ ДА ЗАБОРАВАМИ ДА ТИ СЕ ВРАТАМТЕ САКАМ..........

(mm) ;)

(flower) (flower)

ЛЕГЕНДИ (star)

ПРЕКРАСНО ,ЛИЛИ (hug) (flower)

ТИ БЛАГОДАРАН,НИН ОД СЕ СРЦЕ :* (hug)ТЕ САКАМ..........СЕКОГАш КЕ БИДАМ ТУКА И JАС ЗА ТЕБЕ ;( (flower) (flower)

(dance) (sun) :*

:D НЕ МЕ Е ОДНЕЛА ;)

ТИ СИ МИ ВО КРВТА (love)

УБАВА Е ,НИННЕМОЖАМ БЕЗ ТЕБЕ........ (love)

ПОМИЛУВАJ МЕ СО РАКАТА И ПОчУСТВУВАJ КАКО МИ БИЕ СРЦЕТО (love)

(love) (angel) (love) (broken)

PREKRANA PESNA :) (love) (love)

ПРЕКРАСНО ЖАНИ...........БОJАТА НА НОКТА (flower) (love)

БЛАГОДАРАМ :)

:D прекрасен е

ТАЖНО :( (flower)

:D :D :D супер се (yes)

БЛАГОДАРАМ ВАЛ (flower) ПРЕКРАСНА Е!