stefani3

На она што го сакаш никогаш не му дозволувај да замине.. Бори се до крај! Биди користољубива и искористи го животот на секој можен начин.. Дозволи си чоколадо кога си на диета, дозволи си забранета љубов, дозволи си ги сите скриени задоволства
за кои отсекогаш си мечтаела.. Не постои утре, вчера веќе замина, постои само денес за кое вреди да се живее.. :-) :-)
TE...... SAKAM ........MECENCE
SEKOGAS SE CUSTVUVAM SREKEN.
ZNAES LI ZOSTO
ZOSTO NECEKAM NISTO OD NIKOGO
DA CEKAS SEKOGAS BOLI.
ZIVOTOT E KRATOK
ZATO SAKAJ GO ZIVOTOT
BIDI SREKEN I
SEKOGAS SE SMEJ.
ZIVEJ ZA SEBE I ZAPOMNI
PRED DA ZBORUVAS SLUSAJ-PRED
DA PISUVAS- MISLI,
PRED DA POVREDIS -CUSTVUVAJ,
PRED DA MRAZIS -SAKAJ
PRED DA SE PREDADES- OBIDI SE
I PRED DA UMRES-ZIVEJ!!!!!!!!!!!!


*SEKSPIR*

КОГА САКАШ НЕКОГО ,МОЖЕШ ДА ЖИВЕЕШ ДУРИ И КОГА СИ НЕСРЕЌЕН

*ДОСТОЕВСКИ*(love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love)
cool
Инфо
Клип Коментар

....УБАВА ЛИ СУМ МЛАДА ЛИ СУМ, НО СРЕКНА НЕ СУМ НЕ СУМ, СРЕКАТА СО ТЕБЕ ОТИДЕНО,ТАГАТА ЗА ТЕБЕ МИ ОСТАНА...........

ПРОБАВ НО НЕ Е ЛЕСНОНЕКОJ ДРУГ ДА ЗАСАКАМ......НЕДОСТАСУВАш МИ ДО БОЛКА (broken) ВО КРВТА ТЕ НОСАМНО ВЕКЕ НЕ СЕ ВРАКАJ............ПОчЕТОК И КРАJ

НИТУ СО ТЕБЕ,НИТУ БЕС ТЕБЕ,НА МОJАТА БОЛКА И НЕМ ЛЕК,КОГА СИ ТУКА МЕ УБИВАшА БЕС ТЕБЕ СМРТА МЕ чЕКА....... (broken) (broken)

....ДОБРО ЗНАЕшЕ СТО МЕ РАДУВА НО НИКОГАш НЕ ГО ЗНАЕшЕ ТОА СТО МЕ НАТАЖУВАшЕ... СТО СЕГА МЕ ПРАСУВАС СТО МИ Е,..... СТО НЕ СИ ГИ ГЛЕДАшЕ ЗНАКОВИТЕ.... ВЕКЕ НЕ СУМ НИТУ ТАЖНА НИТУ ЛУТА,,,,,КРАДЕЦУ НА МОЖАТА МЛАДОСТ.....

БЛАГОДАРАМ (hug) (love) (drink)

ЕДНА Е БРЕНА (sun) (mm)

....JA НЕМАМ ДРУГИ ДОМ, ОСИМ ДОМА У СРЦУ ТВОМ JА НЕМАМ НИКОГА ,НА СВЕТУ НЕМАМ JА........... (love) (love) МАРИНА ОВА МИ Е ЕДНА ОД ОМИЛЕНИТЕ ПЕСНИ (mm) (hug)

(sun) :* (hug)

браво за нив :D супер им е

Благодарам (sun) (hug) :* убав ден и на тебе :)

(mm) кралица (dance) (drink)

Убава тетоважа има на раката (mm) :D убава е песничката :)

рана на моjата душа (love)

(hug) :*

БЛАГОДАРАМ,ИВАН :) (hug) СКЕКЕН ПРАЗНИК НА СИТЕ ДАМИ (flower) (flower) (flower)

Благодарам :) (hug)

JAS SUM MAKEDONKA........ (sun) KAKO VINO SUM..........KAKO VULKAN SUM...........KAKO VETER.........KOJA JENA E NAJVERNA........MAKEDONKATA

(love) (love)

АКО НЕ БОЛИ НЕ Е ЛУБОВ ТОА

(hug) (love) (love) (hug)