stefani3

На она што го сакаш никогаш не му дозволувај да замине.. Бори се до крај! Биди користољубива и искористи го животот на секој можен начин.. Дозволи си чоколадо кога си на диета, дозволи си забранета љубов, дозволи си ги сите скриени задоволства
за кои отсекогаш си мечтаела.. Не постои утре, вчера веќе замина, постои само денес за кое вреди да се живее.. :-) :-)
TE...... SAKAM ........MECENCE
SEKOGAS SE CUSTVUVAM SREKEN.
ZNAES LI ZOSTO
ZOSTO NECEKAM NISTO OD NIKOGO
DA CEKAS SEKOGAS BOLI.
ZIVOTOT E KRATOK
ZATO SAKAJ GO ZIVOTOT
BIDI SREKEN I
SEKOGAS SE SMEJ.
ZIVEJ ZA SEBE I ZAPOMNI
PRED DA ZBORUVAS SLUSAJ-PRED
DA PISUVAS- MISLI,
PRED DA POVREDIS -CUSTVUVAJ,
PRED DA MRAZIS -SAKAJ
PRED DA SE PREDADES- OBIDI SE
I PRED DA UMRES-ZIVEJ!!!!!!!!!!!!


*SEKSPIR*

КОГА САКАШ НЕКОГО ,МОЖЕШ ДА ЖИВЕЕШ ДУРИ И КОГА СИ НЕСРЕЌЕН

*ДОСТОЕВСКИ*(love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love)
cool
Инфо
Клип Коментар

(flower) (flower) ПОчИВАJ ВО МИР,МЕТЕ (bow)

ИМА ДЕНОВИ КОГА РАЗБЕРЕш ДЕКА ЖИВОТОТ Е САМО МИГ......ИМА ДЕНОВИ КОГА РАЗБЕРЕш ДЕКА СЕ КЕ ИЗГУБУш......ЛJУБОВТА КОЖА НЕЗНАЕ ЗА ГРАНИЦИ...ВЕРБАТА СО КОJА ЗАСПИВАш И СЕ БУДИш......НАДАТА КОJА ПОСЛЕДНА УМИРА....И TОА СТО НЕ ГО П

(sun) .... ми доагаш во сон и така секож денза да ти кажам како ме болисекоj ден..и како виното ми е како отров кога ке ти го слуснам името......... (hug) :* :* (hug) ....и така ми доагаш во сон уще еднаш да ти ра

БЛАГОДАРАМ (hug) (drink) (drink) (drink)

sakas li da pejam :D

:D prva li da napisam kmentar........e nema :P (sun) :*

....KOGA SAKAM SE CUSTVUVAM DOBROKOGA NE, NE MI E GAJLEKOGA NEMAM - NISTO NEMAKOGA SAKAM-IMAM SE.............. ;) (sun) :* (hug)

БЛАГОДАРАМ (love)

ЛjУБОВ,ВЕРА И НАДЕЖ...............прекрасна е (sun) :* (hug)

:D ТИ ТРЕБА ЛИ МОJОТ КОМЕНТАР СОНЦЕ :P

СРЕКЕН БОЖИК (drink) (drink)

МАЛИ СИГНАЛИ ;) :* :*

(drink) НАЗДРАВJЕ (sun) СРЕКНА И БЕРИКЕТНА ДА ТИ Е И НА ТЕБЕ НОВАТА ГОДИНА (hug) :* :*

СРЕКЕН РОДЕНДЕН!!! (drink) (drink)

БЛАГОДАРАМ МЕчЕ (love) (love) (drink) НАЗДРАВJЕ (drink)

Благодарам :) (hug)

СЕВЕРИНА,КРАЛИЦА (mm)

:* (sun)

Бидете вие живи и здрави,примете го моето сочуствоимавте прекрасен син,......Мете почиваj во мир приjателе мои (bow) (flower) (flower)

(sun) :* (hug)