Свидетелят_от_Варшава

cool com grp bg sub upd pro
Инфо
Клип Коментар

Odlicno ...

Попитайте екипа на сайта благодарение на техните „подобрения“ много клипове се изгубиха така.

Може би е (love) Може би съм (broken) Може би съм (inlove) Може би :| Може би е (star)

(love) (love) (love) (flower) (star)

Най-прекрасната от всички (love)

Тогава спечели Христина - жената на Здравко.

Много хубава песен ... Точно в стила който най ми допада ... (love) (yes) (star)

Mаро, Маро откъде това самочувствие, че си голяма певица на висок хонорар като никакви участия нямаш. Ти може и по 10 бона да искаш за да пееш, ама никой не иска да те слуша.

Заглавието трябва да е Всичко имаШЕ във VBOX7! - и тогава щеше да е вярно.

Милица Гладнишка е ;)

Може би заглавието е донякъде вярно, защото личният резултат на Ивет на 100 метра е 10,77секунди, а това на Дафне Схипърс от Холандия е 10,81.Но това едва ли е факт с който е наясно автора на клипа.

Затова качих това http://vbox7.com/play:2ac4900b1d

След 16 минута някъде спира и след това не може да продължи по нататък и съответно да изкара до край. От екипа на сайта ми писаха, че не могат да го възстановят и съжаляват за загубата. :(

Опитай те пак ... Проблемът е вече отстранен ...

Кажи - Тихо :) ;) (music)

Вече си разбрал моите очи -там без теб вали, без теб вали...По-щастлива няма, даже и това да е грях.Права като бях, живях ли ми кажи, не разбрах?!В сладката тишина някой някого прегръща.Сладка е нежността и това си ти.Сладката тишина в твоите ръце ме в връща,сгушена в любовта - и това съм аз!Ние сме едно без излишен шум.Ние сме едно в твоя нежен ум.

Очарователно клипче :) ;) Поздравления (yes)

Джамала е отлична певица който твърди друго или си криви душата или нищо не разбира. Но конкурса който спечели е за песен, а нейната песен отстъпва доста на много от останалите песни, което подразни и много от хората при това с основание.На мен лично ми е жал за Джамала, защото това е пирова победа. И това безцеремонно прецакване на Русия с промяната в регламента и донесоха още негативи. Въобще тази година международният конкурс се издъни толкова много колкото БНТ не се излагало през годините.

(star) (star) (star) (yes) (handshake)

Песента на Австралия за Евровизия тази година е повече от прекрасна и певицата им е много екзотична и красива :) (yes) (star)