Бой, обиди, цинизъм... с какво ще запомним участието на Кулагин?

Най-скандалният съквартирант напусна VIP Brother

Яко е! 21 4
9 978 · 9 978
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Гримьорът Валентин Кулагин вероятно ще остане в историята на VIP Brother като най-скандалният съквартирант в предаването. Вчера той беше принудително изгонен от зрителите, които гласуваха във Facebook страницата на предаването. 

Кои бяха най-скандалните и обсъждани моменти и събития около него в Къщата? Едва ли са само толкова, но събрахме седемте най-запомнящи се:

7. Физическите сблъсъци с Папи Ханс и Ваня Костова

Съквартирантите не издържаха. Ваня Костова се опита да навре мръсна салфетка в устата на Кулагин, после го удари с шише. Папи Ханс пък го стресна, Кулагин му удари глава. Може би гримьорът излезе навреме от предаването.

Виж още: Кулагин и Елена се разделили заради изневяра! Говори гримьорът

6. Скъпата козметика

Кулагин има серум за 15 000 паунда и козметика за 50 000 евро. Дай Боже всекиму! Може би затова се притесни така, когато Папи и Петко му скриха козметиката.

5. Спалните

В началото Кулагин не искаше Нора да се настани в стаята му, където Папи й даде да спи. Накрая нещата се обърнаха на 180 градуса и гримьорът влезе в ролята на Нора в мераците си да спи в стаята на изгонената Ева. 

4. Навиците

При последните номинации Петко номинира Кулагин с интересни обвинения - че не си пускал водата в тоалетната и че си душел бельото. Както и чуждото.

Виж още: Всички говорят за нея! Това е Елена, бившето гадже на Кулагин!

3. Счупените чаши

В една от последните си вечери в Къщата, докато чакаше лекаря в Къщата, Кулагин реши да поразчисти от оставените чаши и чинии на масата. Той ги счупи, което причини после доста главоболия на съквартирантите.

2. Рибата

Кулагин беше от съквартирантите с договори, регламентиращи специално меню. Така той трябваше да получава риба, която често беше крита, хвърляна, изяждана. "Къде ми е рибата", беше най-често задаваният въпрос от него в последно време.

1. Отношението към лекаря

Ако предположим, че съквартирантите са го ядосали, изнервили и тн., то лекарката, вдигната посред нощ, за да прегледа натъртеният пръст на Кулагин, нямаше нужда да търпи такова отношение. Той я нарече "злобарке малка", което възмути и коментиращи, и зрители, а самият лекар остава безмълвен.

Яко е! 21 4
9 978 · 9 978
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо