zs_cast

доверен профил коментари на кирилица
zs_cast преди 4 год. 7 мес.
20 евро струва цялата игра (в завършен вид), "kукичката" обикновено е такава - плащаш пълната цена на играта още когато пуснат алфа/бета тестовете. Риска е колко време ще му отнеме на студиото да завърши играта и да не вземат да фалират, ако са някакви нови примерно, но това е утвърдено студио и играта е планувана за Май месец. Няма да плащаш отново когато излезне пълната версия, просто докато излезне играта ще имаш достъп до съдържанието което е сметнато за удачно от разработчиците :D .
zs_cast преди 4 год. 8 мес.
Защото малко го бях поизоставил. Днес започнах наново да качвам.
zs_cast преди 4 год. 8 мес.
Потвърдена дата няма още, слуховете са за Март (след около месец в най-добрия случай), но не се знае. Може слуховете да са грешни, може да я отложат, ще видим :) .
zs_cast преди 4 год. 8 мес.
Сърдечно Благодаря! :) А за PC Mania и аз още си пазя няколко броя (оцелели през годините) и от време на време си ги преглеждам за малко доза носталгия (даже мисля че на C&C Red Alert 2 първото демо точно от PC Mania го играх. :D
zs_cast преди 4 год. 11 мес.
Ами първа част беше хорър-трилър със уникална за времето си визия и усещане. Всички останали части след нея, ги превърнаха във екшън-трилъри. Просто станаха шуутъри от хорър :D , видяха парите след първа част (като Saw / Матрицата примерно) и вместо да продължат да разрастват качествено вселената я потъпкаха с оръжия и тактична патаклама (лично мнение)... Те пак че са интересни филмчета, интересни са, но не могат да се сравняват с уникалната атмосфера на първа част.
zs_cast преди 5 год. 2 мес.
Да, сега погледнах сайта (Ubisoft когато правих видеото не бяха дали информация), от 25 Август започва втора фаза на бетата, и записването сигурно са отвотили :D
zs_cast преди 5 год. 2 мес.
Съжалявам но MMORPG не означава само, че ще играеш с (човекоподобен) герой във фентъзи свят разделен на фракции.

http: //en. wikipedia. org/wiki/Massively_multiplayer_online_ се дефинира главно по това че е online и много хора играят на едно място едновременно и влизат роля (предразположени от атмосферата).
Те 90% от игрите комбинират няколко жанра в опит да създадат нещо уникално, но винаги зад главната идея стоят 1, до 2 жанра максимално (и отново единия "преобладава"
zs_cast преди 5 год. 2 мес.
Само online е играта, като World of Warcraft, Lineage, Guild Wars (същия жанр е MMORPG, но състезания вместо патаклама :D )...
zs_cast преди 5 год. 2 мес.
Регистрирах се преди време за бетата и ми пратиха бета ключ като я пуснаха (от сайта на играта съм я теглил).
zs_cast преди 5 год. 2 мес.
За съжаление бетата свърши, но може да има още фази, все пак официално я пускат чак ноември. Ако искаш да следиш (и евентуално да се запишеш) - http :// thecrew-game. ubi. com/portal/en-us/home/
zs_cast преди 5 год. 3 мес.
Последният (7ми) коментар е добавен след като е направено видеото (след тегленето на наградите).
zs_cast преди 5 год. 6 мес.
Компютъра го има във facebook страницата, даже и снимка съм сложил :D
zs_cast преди 5 год. 6 мес.
Ами на мене лично ми е забавна игричката, малко простотия от време на време е полезно :D , че ми писна "да спасявам света" всеки ден :D , а козата нарочно са я оставили да се плези - допринася за "чара" на играта.
  • 1
  • 2
(0-15) общо:20