VBox7 logo

И България си има своя топ plus size модел! Запознайте се с красавицата Йелена!

14 825 01.11.2019

Йелена Александров е различното, но модерното лице на модата у нас, а и в съседна Сърбия. Със сигурност сте попадали на нейна снимка някъде из Instagram и сте си мислили, че е една от западните хубавици без да си давате сметка, че тя си е едно от многото красиви балкански момичета.

Йелена е плюс сайз модел и се гордее с това. Просто обича тялото си. Не че не е искала да отслабне, напротив! Признава, че има дни, в които иска да е слаба, но в края на деня любовта ѝ към вкусната храна надделява.

Виж още: Ашли Греъм показа бременно коремче, на върха на щастието е!

Йелена е на 23 г. и е родом от Димитровград, днешна Сърбия. Не може да каже категорично дали е българка и сръбкиня, казва, че има черти и от двете.

Виж още: Ашли Греъм - открито за интимния си живот! Каква е тайната на връзката й?

Красавицата е едно от момичетата, които са лица на колекцията от бельо на Николета Лозанова. Пред камерата на "На Кафе" признава, че да се снима по бельо е било голямо предизвикателство за нея, тъй като не е с типичните за моделите форми. 

Виж още: След голата Иги Азалия: Топ 10 на голите снимки на звездите

Но пък нещата се получили по-добре, отколкото е очаквала. Вместо лошите коментари, които смятала, че ще получи, отзивите били повече от добри. 

Йелена харесва себе си и вярва, че давайки личен пример, много други момичета, които не се вписват в стандарта за форми на тялото днес, ще го направят. А ако отслабне един ден, то ще бъде изцяло нейно решение и ще го направи за себе си.

Какви са разликите между българките и сръбкините? Много просто - българките изглеждат еднакво, а сръбкините винаги гледат как да се различават една от друга.

В момента Йелена живее в България, в София. Работи в салон за красота заедно с някои от най-известните имена на родната сцена.

14 825 01.11.2019

Още от Най-яките мацки