VBox7 logo

Мария премина на ''палава'' вълна! Певицата се похвали с нова любов и призна нещо за бившите си

17 674 08.01.2020

Поп-фолк певицата Мария съвсем скоро ще навърши 38 г., а с това и 20 г. на сцената. Въпреки богатият опит, одобрението на феновете и категоричният успех, Мария е категорична - отворила е нова страница в живота си. Каква е тя?

Виж още: Какви са равносметките на БГ звездите за 2019 г.? Как посрещаха 2020 г. и какво си пожелаха?

Мария е на "палава вълна", наслаждава се на живота си и преоткрива нощния живот на София. Това сподели тя в интервю пред Венета Райкова. Вероятно причината за това е и нещо ново, за което също сподели - нова любов!

Виж още: Сладурският рожден ден на Марая! Дъщеричката на Мария стана на 11

Кой е мъжът до Мария, певицата не сподели, но пък от Instagram снимките се вижда, че палавият ѝ период определено я прави щастлива.

Виж още: Марая - като мама! Дъщерята на Мария сияе, но какво се случва с певицата?

Певицата призна още, че всяка песен, която е издала, е посветена на някой мъж, оставил отпечатък в живота ѝ. За Мария всеки бивш партньор е бил фактор и все още има "свободен стол" в сърцето ѝ.

Обаче въпреки всички раздели, спадове и разочарования, Мария не смята, че е допуснала грешка, където и да било. Тъкмо напротив - певицата е горда с всяко решение, което е взела.

Другото ново, с което може да се похвали певицата, е новият силиконов бюст. И сподели, че... има кой да им се радва и да ги масажира.

17 674 08.01.2020

Още от Скандално