VBox7 logo

Алисия за първи път открито за мъжа до нея! Съдбата ги събрала чрез... катастрофа

9 453 31.01.2020

Алисия не спира да работи и това може да се види по пълния ѝ календар с участията. Но работата си е работа и не трябва да пречи на личния живот. Това обаче за певицата като че ли не личи, тъй като при нея всичко върви ръка за ръка.

Виж още: Глория видя къде океанът и морето стават в едно! С любимия са в рая!

В студиото на "На Кафе" певицата за първи път проговори публично за любовта в живота си и начина, по който двамата се срещнали. Всъщност то се случило след катастрофа... Е, инцидентът не бил сериозен, а по-скоро комичен. Случил се преди повече от година, а двете коли се ударили през зимата заради хлъзгава настилка. 

Виж още: Андреа отпразнува скандално рождения си ден, после замина за Доминикана и нагорещи страстите

След това обаче съдбата ги срещала неведнъж на различни места, а накрая се оказали и на един и същи катамаран покрай общи приятели.

Виж още: Почивка след почивката! Николета се върна от Виетнам, отмаря в родни SPA курорти

Кой е мъжът до Алисия, певицата не назова, но според множество медийни публикации става въпрос за бизнесмена Симеон Филипов.

Виж още: Прея показа изящно тяло по плажовете на Маями, певицата се стопи до неузнаваемост

Алисия разказа и за новите трепети на сина си Валери, който вече влиза в тийнейджърските години и го вълнуват много неща. Валерко върви по стъпките на баща си и обожава да тренира футбол, но майка му се е заканила - ако има спадове в училище, ще спре да го пуска на футбол.

Певицата е категорична, че на първо място иска да бъде приятел със сина си, за да може той да не се притеснява да споделя всичко с нея. Оттам нататък тя се стреми към баланса между доброто и лошото ченге.

9 453 31.01.2020

Още от VIP Virals