VBox7 logo

Нови предизвикателства, любов или проблеми? Какво готви септември за 12-е зодии?

9 872 04.09.2019

Както гласи една шега в социалните мрежи, вече всички сме в деветия месец. Какво той вещае на всяка от 12-е зодии? Ето и подробен хороскоп за септември:

Овен

Всичко е в детайлите, мили Овни. А периодът е такъв, в който ще взимате важни решения, ще се фокусирате върху здравето си и ще изградите здравословни навици. Необвързаните от вас да се оглеждат особено, защото около пълнолунието този месец ще срещнат човек, който има намерение да остане в живота им за дълго време. 

Телец

Този месец за вас ще бъде особено благоприятен в професионален и личен план. Така че независимо дали имате нов проект в работата, или обзавеждате дома, ще ви върви много. Освен това периодът е особено добър за нови начинания, свързани с квалификация. Сега е моментът да запишете езиков курс например.

Близнаци

Този месец ще се обърнете към дома, семейството и емоциите си. В средата на месеца ще се изправите пред кръстопът, който ще предопредели какво ще ви се случва до края на годината. Възможно е това да е решение в работата. Бъдете честни със себе си и послушайте сърцето си.

Рак

Месецът при вак ще бъде белязан от много енергия, много нови хора и много възможности в професионален план. През втората половина от месеца ще срещнете много нови хора, с някои от които ще създадете трайни приятелства. 

Лъв

Нови врати се отварят пред вас, Лъвове! Не позволявайте обаче на характерната ви в последно време раздразнителност да ви попречи. Отделете повече време за семейството си. Във финансов аспект всичко ще бъде наред и най-после ще си отдъхнете.

Дева

Това е вашата част от годината! Новото начало обаче е и нов тест за вас. Вие горите от вдъхновение, амбиция и нямате търпение да поемете в нова посока. Време е да впрегнете всичките си аналитични способности и да решите какво искате от живота си, защото ще имате реалния шанс да го получите. 

Везни

Новият месец носи нови отговорности. Няма да се чувствате добре нито на работното място, нито вкъщи. Напрежението, което ще ви се струпа, е наистина много. Но приемете всичко това като изпитание, от което ще излезете по-силни.

Скорпион

Много енергия има във вас, Скорпиони! Този месец я използвайте, за да постигнете плануваното в работата и дома. Вие сте перфекционисти, но приемете, че някои неща просто не зависят от вас. Не взимайте необмислени решения.

Стрелец

Вашият традиционен оптимизъм ще бъде разклатен през септември. Тук става въпрос за фундаментални ценности, убеждения и чувства. Въпреки това вдъхновението ви бързо ще се върне. 

Козирог

Периодът е подходящ за нова връзка, но само за онези, които активно търсят такава. Останалите, които имат човек до себе си, по добре да се погрижат за връзките си, защото нещата не изглеждат никак розови там. 

Водолей

Ще се фокусирате върху целите си в живота като цяло. Средата на месеца ще ви се изяснят някои неща, които са ви притеснявате. Имате сили да промените положението си, но не се страхувайте от промяната. 

Риби

Не прибързвайте в нищо, Риби! Помислете добре във всяка ситуация какво вие лично искате да се случи, а не кое ще бъде най-добро за околните. Тези от вас, които имат някакви съмнения за връзките си, най-добре поговорете с партньора си и изястнете пътя, по който ще продължите заедно или поотделно.

Източник thumbnail: Chinnapong/MilanMarkovic/iStock

9 872 04.09.2019

Още от Кaк дa