VBox7 logo

Instagram звезда остана без профила си, след като събра милиони за пожарите в Австралия

8 154 06.01.2020

 

Популярна Instagram мацка се прости с профила си в социалната мрежа, след като успя да събере над 500 000 долара за борба с пожарите в Австралия. 20-годишната моделка, която за седмица увеличи фенската си база с над 10 млн. последователи, обещаваше да прати гола снимка на всеки, дарил за благотворителната кауза.

Виж още: Ашли Греъм качи 20 кг. по време на бременността си! Пука ли ѝ?

Минути, след като Кайлън Уорд пусна съобщението, че ще прати въпросните снимки, стотици хора са започнали да ѝ пращат доказателства, че са дарили пари за потушаването на природната стихия. Именно кадрите, които пращала в знак на "благодарност" за дарението, са станали повод да се закрие профилът ѝ. 

Виж още: В Русия се кълнат: Това дете с изумрудени очи и ангелски коси е най-красиво в света!

В момента Кайлън работи по нов профил в социалната мрежа, както и по възстановяването на стария си. Но междувременно я застигат и други беди - оказва се, че заради голите снимки семейството ѝ се е отрекло от нея, а приятелят ѝ я е изоставил.

Виж още: Светът има своята нова Мис Бумбум! Вижте жената с най-красивото бразилско дупе!

В Twitter моделът обаче показва, че не ѝ пука от всичко това и призовава отново - да спасим коалите! И въпреки че профилът ѝ е затворен, благодарение на Кайлън милиони долари продължават да се събират в подкрепа на австралийските огнеборци. 

Виж още: Няма да повярвате тази бодибилдърка на колко години е! Нито пък, че има 3 внучета!

Условието ѝ продължава да е същото - за всеки дарени 10 долара, праща по една снимка. Само за ден е получила над 20 000 съобщения. В началото се чувствала странно, дори ѝ е било неудобно и е била нервна, но вече не ѝ пука за нея си, а само за природата.

Източник thumbnail: Getty Images/Instagram

8 154 06.01.2020

Още от Social Virals