Как БГ звездите лекуват разбито сърце! Тита, Теди Александрова и още

203 22.09.2022

Разделите са кофти нещо, независимо дали са по взаимно съгласие или защото някой е бил зарязан. Има обаче начин да ги преодолеем по-леко, а преживяването да ни направи по-уверени и щастливи. Не ни вярвате? Ето как четири БГ звезди излекуваха разбитите си сърца:

Тренировки във фитнеса (Златка Райкова)

След края на сагата си с футболиста Благо Джизъса, Златка Райкова се посвети на тренировки във фитнеса. И нищо чудно: спортът не само, че е супер за разтоварване на стреса (А какво по-стресиращо от кофти бивш/-а?), но и спомага за по-добра визия и по-високо самочувствие.

Виж още: Децата на даскало, мама и тате на почивка: Жени и Ваня Джаферович купонясват на яхта 

По-секси от всякога (Тита)

Забравете за седенето по анцуг на дивана с кутия сладолед в ръка: поп-фолк дивата Тита преодоля скъсването си с ММА боеца Недко с помощта на бляскав стайлинг. Ако се вярва на Instagram постовете ѝ, Тита излекува болката си чрез множество излизания, придружени от стилни тоалети. Нищо не е по-сладко от това бившия/-та да те види по-секси от всякога!

Време за парти (Теди Александрова)

Подобна бе и стратегията на Теди Александрова след нейната (доста злополучна) раздяла с певеца Емрах. За да го превъзмогне, Теди се отдаде на нощен живот, партита и участия. Да – ние не сме музиканти, които пеят по клубове, но пък петък вечер в дискотеката винаги е добра идея!

Виж още: Нов живот: Dean Fraiser се премести в Тайланд, показа апартамента си

Клин клин избива (Джулиана Гани)

За се възстанови след развода си, Джулиана Гани прибегна до най-класическия лек за разбито сърце на всички времена: свалката с някой друг. Понякога единственото нещо, което може да ти помогне да забравиш бившия/-та, е друга изгора. Е, на Джулиана явно ѝ се получи, тъй като с новия и партньор Теодор Гецов вече чакат чете..!

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/
https://www.instagram.com/tedialeksandrova_official_/
https://www.instagram.com/hrisistar/

Още от Ралица Петровa