Поли Генова, Мона Гочев и Джулиана Гани споделят най-щурите моменти на децата си

"Ох, на мама Stories" ни среща с известни българи, за да разкажат за най-голямото предизвикателство - да бъдат родители

5 119 05.06.2020

Mamma Mia

Новата видео поредица „Ох, на мама Stories” започва на 9-ти юни с чаровната водеща Михаела Павлова, която е майка на прекрасно момиченце. Михаела ще се срещне с едни от най-популярните български личности, които вече са в ролята на родители, за да ни разкажат за забавните и трудни моменти, с които се сблъскват със своите деца. В първите епизоди ще видим любими инфлуенсъри и артисти, които ще ни допуснат до най-скъпите за тях мигове – тези с децата им. 

Новата видео поредица е част и от най-новата платформа за бъдещи и настоящи родители https://ohnamama.bg/ 

Платформата е разработена съвместно с лекари, специалисти и цели екипи от избрани болници, за да гарантира предоставянето на качествено и достоверно съдържание.

Първи епизод на поредицата ще стартира с прекрасната Джулиана Гани, която ще сподели как е поддържала перфектна форма по време на бременността си и с какво се е променил живота ѝ след появата на Давид.

Виж още Джулиана Гани роди навръх Нова година! Публикува мила снимка с бебчето...

Певицата Поли Генова разказва откровено, за това как не е готова все още да спи отделно от своето син. В момента почивката на море предимно я свързва с доста изяден пясък от страна на малкия чаровник Да́ниел. 

Виж още Кога мина това време?! Синът на Поли Генова навърши годинка, вижте снимки от партито!

Актрисата Мона Гочев и сина ѝ Никола са неразделни през последната една година и половина. Мона разказва, че Никола е много усмихнато и жизнерадостно дете и въпреки че грижите за него могат понякога да бъдат наистина много изтощаващи, всеки момент със сина ѝ е безценен.

Михаела ще си поговори и много откровено с най-популярната сексоложка и семеен терапевт у нас Наталия Кобилкина. Наталия разказва, за предизвикателстото пътуваш и обикаляш различни страни по света с новородено бебче. Как и кой ѝ помага в грижата с малкия Филип, ще разберете в новата поредица "Ох, на мама Stories" от 9-ти юни във Vbox7. 

Още от Mamma Mia

Поли Генова, Мона Гочев и Джулиана Гани споделят най-щурите моменти на децата си
Как да кажете истината за Коронавируса на децата ?