Какво трябва да си пожелае всяка зодия през 2021 г., за да ѝ се сбъдне желанието?

4 288 03.01.2021

OMG Facts

Пак идва онова време от годината, в което започваме да си правим планове за идната, като най-често започваме с новогодишните си обещания. Със сигурност тази година ще бъдат доста по-скромни, тъй като, ако има нещо, на което ни научи 2020 г., то е да не си правим планове. 

Виж още: Доходите през следваща година: каква ще бъде 2021 г. във финансов план за зодиите

Затова и този път се обръщаме към звездите, за да видим на какво е най-"сигурно" да заложим, когато правиш новогодишните обещания към себе си. А какво препоръчват те?

Овен: Избирайте мъдро битките си

Вие и вашият огнен знак не се страхувате от конфликти и това не винаги е нещо лошо. Проблемите обаче се появяват, когато става въпрос за вашата връзка и имате сблъсък с партньора си. Вие рядко отстъпвате, а компромисът е нещо, което най-често правят другите около вас. Но тази година приемете, че не всичко е състезание и няма нужда да се доказвате пред всеки. Това ще ви облекчи значително. 

Телец: Следвайте професионалните си амбиции

Вие по принцип не обичате промяната, но този път ще е наистина за добро. През новата година ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт, когато говорим за професионалните ви ангажименти. Може би става въпрос за по-висока позиция, а може би за смяна на сферата. При всички положения обаче новата ви позиция ще ви донесе щастие. Затова не отлагайте, не се колебайте - бъдещето е в ръцете ви!

Виж още: Ето кои са зодиите, които ще забогатеят през 2021 г.

Близнаци: Научете нов език

Вие по природа сте любопитни и обичате да учите нови неща. Въпреки това понякога ви липсва малко самочувствие и дори решителност, за да направите дори такава крачка. През 2021 г. е време да разчупите езика си. Запишете се на курс по чужд език, ще се изненадате колко ще ви хареса! А и да не забравяме, че все някога отново ще започнем да можем да пътуваме. 

Рак: Работете върху себе си

Вие знаете, че е време да си обърнете внимание. През цялата 2020 г. намирахте време за другите, а за себе си така и не успяхте. Тази година поработете върху себе си. Усетете какво ви е нужно - дали ще работите върху емоционалната си сила, върху независимостта си или просто ще се научите да слагате себе си за приоритет. Изборът е в ръцете ви, мили Раци!

Виж още: Новата 2021 година ще бъде невероятна за тези три зодии

Лъв: Поглезете се!

Вие винаги тичате нанякъде и искате да угодите на всички - на деца, роднини, приятели, съседи, колеги... А време за вас кога? Е, през 2021 г. очевидно! Въпреки че няма нищо сигурно, е редно да си обещаете да намирате повече време да се глезите - масаж, спорт, курсове, пътуване... Изборът е ваш, но не го отлагайте, а сложете своя интерес на първо място .

Дева: Почивайте си повече!

Мили Деви, през 2021 г. не трябва да допускате толкова много хора да ви крадат от енергията и да ви досаждат. Знаем, че имате високи стандарти и сред тях е отношението към другите, но е време да осъзнаете, че не може да се изпълни всичко и винаги. Бъдете по-малко критични и се научете да казвате "не". Така ще имате по-малко стрес в живота си и ще се почувствате по-щастливи и свободни.

Виж още: За всеки по нещо: кои са най-добрите качества на зодиите

Везни: Научете се на организация

Вие също сте сред хората, които обичат да помагат, но докато свършите обещаното на другите, не остава време за вас самите. За хората, които обичате, пък съвсем. Колко често се случваше тази година да се приберете изтощени и без сили да обърнете внимание на любимите хора? Твърде често, нали? През 2021 г. е време да се научите да организирате по-добре задачите си и да ги степенувате по важност.

Скорпион: Работете здраво

Обичате да драматизирате всяка ситуация, но е време да осъзнаете, че това не ви носи никакви дивиденти. Ако искате да постигнете личните си цели, трябва да запретнете ръкави и да поработите наистина здраво и без оплаквания, за да получите онова, за което искате. Тази година общо взето ще бъде, каквато сами си я направите. 

Виж още: Те се славят като най-големите красавици сред зодиите

Стрелец: Пестете пари

Вие обичате да карате хората около вас да се усмихвате. Щедри сте и знаете как да зарадвате всеки. Въпреки това за вас не остава почти нищо. През 2021 г. трябва да се научите да пестите, за да имате наистина онова, за което винаги сте мечтали. Спрете да отлагате, за да сбъдвате чужди мечти!

Козирог: Започнете свой бизнес

Вие сте организирани хора, които държат изключително много на работата си. Но когато се сблъсквате с безотговорност, немарливост и липса на работна етика, това ви побърква. Затова идва времето на вашето нещо, с което ще установите всички правила, за които мечтаете. Въпрос на време е да създадете свой бизнес, имате всичко, с които ще успеете. 

Водолей: Впрегнете своята креативност

Вие имате въображение, за което мнозина могат да ви завиждат. Въпросът обаче е за какво го ползвате и дали го развивате? Запишете се на някакви курсове, на които ще да разкриете потенциала си. Кой знае, може за в бъдеще тези ви дарби да се превърнат в добър източник за странични, а защо не и за основни доходи.

Риби: Борете се за мечтите си!

Вие обичате да угаждате на хората около вас, но те доста често ви разочароват. Същевременно вие сте представителите на най-чувствителната зодия и рядко забравяте онова, което са ви казали или сторили. Затова през новата година трябва да работите здраво върху това да не обръщате внимание чуждото мнение.

Изображение: iStock

Още от OMG Facts

Звезди, които имат проблеми със съня и не се срамуват да си го признаят
Джордж Клуни, Джъстин Тимбърлейк, Майкъл Джордън... най-скъпите сватби, които светът е виждал
Жените, които се влюбиха в най-ужасните убийци въпреки деянията им
Живот след Белия дом: Мелания бясна на новата Първа дама
От останки на динозавър, до детектор за духове: Най-откачените покупки на звездите
Внимание: Опасен Ретрограден Меркурий до 21 февруари! Какво ни носи периодът този път?
След загадката с отворената уста на Мелания, защо бившата Първа е все с присвити очи?
Скритите послания в старите филми, за които изобщо не сме се замисляли!
Факти, които не знаете за тайните служби на САЩ
Топ 7 на най-досадните филмови клишета, от които ни е писнало на всички
Трикове, с които ще си осигурим истинско и трайно щастие
Как да имаме късмет на Нова година? Лесно – сложете тези неща на трапезата
Какво трябва да си пожелае всяка зодия през 2021 г., за да ѝ се сбъдне желанието?
Що за хора са Змиеносците - представителите на новата, 13-а зодия?
Евтините дреболии, които ни излизат скъпо! Или как харчим хиляди без да разберем
Вярвате или не, имената на тези звезди не са тези, които знаете
Уникални факти, които не знаете за най-известната коледна песен
Какво вероятно няма да видите скоро на борда на самолет
Каква ще бъде според китайския хороскоп 2021 г. - годината на белия метален вол?
Най-странните коледни подаръци, които звездите някога са получавали
(Не)традиционните коледни истории: Страховитите предания, с които плашат децата по света
Хубави и съвременни: Коледните филми, които си заслужава да изгледате тази година
От тези вещи нямаме никаква нужда, но пък даваме много пари за тях
Наближава втората важна и значима дата през 2020, предсказана от Ванга
Звезди, за които не знаете, че имат силикон
Мистерията продължава: монолитите, които се появиха в САЩ и Румъния
Истории от Холивуд: Как точно се снимат интимните сцени във филмите?
Как ще украсят у дома всяка от 12-те зодии за Коледа?
Страните, които са най-застрашени от земетресения
Защо всъщност се целуваме със затворени очи? Ето и отговора на мистерията