VBox7 logo

Пазете се от тези зодии! Може и да изглеждат мили и добри, но са готови да ви забият нож!

4 285 13.11.2019

Всяка зодия е различна и уникална. Някои са по-общителни, други по-забавни, трети просто мили. Да имаш сърдечен и позитивен човек до себе си е цяло богатство, но... всяка монета има две лица, а за съжаление същото се отнася и за хората.

Кои са зодиите, които често са добри, мили и ведри пред останалите, но всъщност имат тъмна страна? И по-важното - каква е тази тъмна страна?

Близнаци

Характерът на Близнаците е един от най-сложните сред всички зодии. Те са забавни, спонтанни, позитивни. Но не се заблуждавайте, ако ви изглеждат невинни - те следят всяко ваше движение и при "нужда" няма да се поколебаят да ви забият нож в гърба.

Рак

Често определяме Раците като едни от най-чувствителните знаци, но това в никакъв случай не означава, че са слаби. Представителите на зодията не познават граници, когато бъдат наранени или предадени от някого.

Дева

Девите са интелигентни хора, които смятат и обмислят абсолютно всичко. Въпреки че Девите умеят да се харесват на другите и като цяло са добри приятели, постигат всичко, каквото пожелаят. Представителите на зодията не са хора, с които да се закачате.

Източник thumbnail: iStock

4 285 13.11.2019

Още от OMG Facts