Биляна Деянова проговори за мечтите си като модел: "Щастлива съм, че се видях на билборд"

993 13.08.2022

Най-яките мацки

Ако обърнете внимание, ще видите, че интернет пространството се е напълнило с момичета, които се вживяват в ролята на модели просто защото не спират да се снимат и да качват по-провокативни снимки в социалните си мрежи. Е, разбира се, има и истински модели, които отделно от професията просто развиват и профилите си с хубавите работни снимки, които получават.

Виж още: Мария се завърна с нова песен от Криско, но тиктокър я съсипа! Парчето било крадено

Биляна Деянова е сред естествено красивите дами, които човек с лупа трябва да търси, за да открие. 23-годишната девойка определено привлича погледите навсякъде, където мине. Явно моделската ѝ кариера е доста успешна и точно затова повечето ѝ мечти са свързани предимно с нея.

Виж още: Виктор Стоянов зарази със спорт и половинката си: Мария показа завидни резултати от фитнеса

В личния си профил Биляна реши да отговаря на въпроси от последователи. На въпрос относно целите ѝ през последните години тя отговори съвсем откровено: „Целите ми са същите. Щастлива съм, защото някои от мечтите ми вече са сбъднати – да се видя на билборд, на страници на чуждестранно fashion списание, да бъда лице на известни брандове в страната, както и да участвам в реклами и сериали“. Важното е да прави всичко с желание все пак. 

Изображение: https://www.instagram.com/bdeyanova/

Още от Най-яките мацки