VBox7 logo

Звезден гаф: Славея Сиракова издаде и пола, и името на бебчето! Остана само едно неизвестно

12 419 13.01.2020

 

Както годежът, така и бременността на дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, Славея, беше изненада. Голямата дъщеря на известното спортно семейство просто публикува снимка на бременния си корем по време на коледните празници и изненада всички. 

Виж още: Изненада по Коледа: Славея Сиракова показа бременно коремче!

Пред камерите на NOVA бъдещата майка сподели очевидното - че е в напреднала бременност, но отказа да каже в кой месец е, както и какъв е полът на бебето. Всъщност по-нататък се изпусна, казвайки, че няма търпение "да си я" прегърне, което недвусмислено означава, че чака момиче.

Виж още: След Славея и Виолета Сиракова обяви, че е бременна! Илиана Раева чака 2 внучета през годината

Самата бременност Славея описва като нова страница в живота си. Към момента не спазва диети, дори напротив - позволява си повече, отколкото преди. Така например прояла месо, а всъщност от 10 години насам не консумира месо. 

Виж още: Втори годеж в семейство Сиракови! И Славея каза ''да'', но на кого?

Славея загатва (май) и за името на бебето. На въпрос за това как ще кръстят първото си детенце, тя беше категорична, че ще спазят традицията да продължат името на дядото. Самото бебче е желано, планирано, но пък се получило неочаквано бързо. Впоследствие разбрала, че и сестра ѝ също е бременна.

Мъжът на Славея се казва Иван. За него тя разказва, че било любов от пръв поглед, като двамата се запознали буквално на улицата. Събрало ги хобито им - моторите, но впоследствие се оказало, че имат и общи приятели.

Двамата ще вдигнат и сватба, но тя ще бъде догодина. Славея призна, че никога не е мечтаела да се види в бяло, но след сватбата на сестра си вече мечтае за голямо и пищно тържество.

12 419 13.01.2020

Още от Social Virals