Дъщеричката на Скалата разбра, че баща ѝ е супер звезда! Реагира по уникален начин, виж!

3 725 19.04.2021

Cool Kids

Когато сме ви разказвали за децата на звездите, сме ви разказвали или за условията, в които се отглеждат, или за за техните прищявки. Разказвали сме ви ѝ за по-тежката участ на някои деца не звезди, които просто не понасят добре славата и животът им тръгва в трагична посока.

Виж още: Тринити от "Матрицата" за тъжната участ на възрастните актьори и как животът се обръща за ден 

Но... днес ще ви разкажем за дъщерята на Дуейн Джонсън Скалата, Тиана, която навърши 3 годинки. "Честит рожден ден на най-сладката малка Тиа Джиана! Обичаща, мила, упорита и опасна (като майка си). За мен е най-голямата радост да съм твой баща", пише той.

Виж още: „Friends“ reunion: 10 факта за сериала, които може би не знаете 

В публикацията става ясно, че малката Тиана най-после е разбрала, че баща ѝ е Мауи от любимото ѝ филмче "Моана". И нещото, което тя го е попитала, разбирайки този факт, е... дали познава Аквамен! 

Виж още: Снимки на Брад Пит в инвалидна количка изплашиха феновете му. Какво се случва с актьора?

Скалата и друг път е разказвал интересни истории по темата. Последният път той сподели, че Теана отказва да повярва, че той е Мауи и Скалата. "Тя няма идея, че сме един и същи човек. А аз нямам идея кой ден е днес, пяхме за 937-и път песента от филма", сподели преди време той. 

Изображение: https://www.instagram.com/therock/

Още от Cool Kids