VBox7 logo

Коледа е тук! А тези зодии са най-развълнувани от празниците! Но защо?

3 074 20.12.2019

Лесно е да кажем, че всички обичат Коледа. Така де, приповдигнат дух, подаръци за най-близките, радост и трепетно очакване - какво да не му харесва на човек по време на тези празници?

Има някои зодии обаче, за които да запеят коледни песни през септември е повече от нормално. Нещо повече - те биха ги слушали и през лятото, но просто не е приемливо. Е, кои са зодиите, които нямат търпение да дойде Коледа, защото това е техният сезон?

1. Овен 

Представителите на зодията обичат да прекарват време със семейството си. А празниците им дават онова, от което се нуждаят най-много - да презаредят батериите. Именно затова очакват така нетърпеливо Коледа.

Виж още: Ефектни, лесни и с малко продукти: Рецептите за коледните сладки, които си заслужават!

2. Рак

Всеки празник е повод за представителите на зодията да организират блестяща трапеза, украса и да създадат неповторима атмосфера, но когато го правят за семейството си, те са във вихъра си.

Виж още: За тези 4 зодии 2020 г. ще бъде изключително щастлива! Ето защо!

3. Лъв

Празниците са чудесно време за вкусна храна, празнична музика и чудесен повод нашите приятели Лъвове да блеснат с цяла програма, която са готвили през годината. Те нямат търпение за всички селфита, да потанцуват и блеснат в кухнята.

Виж още: Моментът на промяната е тук! За тези зодии 2020 г. ще е наистина различна... за добро или за зло?

4. Скорпион

Когато успеете да влезете под кожата на Скорпиона, ще видите, че той всъщност обожава своето семейство. А искрено се радва, когато има възможност да покаже грижа за тях.

Виж още: Кои 5 зодии са обречени на слава и охолен живот?

5. Стрелец

Невероятно, но факт! Стрелците искрено се вълнуват от приближаващия празник. Вкусна храна, коледни филми и време със семейството. Това е всичко, за което са мечтали през годината.

Източник thumbnail: helenaak/Meowu/iStock

3 074 20.12.2019

Още от OMG Facts