VBox7 logo

Новата плеймейтка - жертва на насилие! Ето я тежката история на Михаела

3 465 15.11.2019

Проблемът с насилието над жените е за съжаление глобален проблем. Една от неговите жертви, оказва се, е и новата плеймейтка Михаела Тодорова. 

Виж още: България има нова плеймейтка! Михаела е красива, скандална и има странна мечта!

Признанието 21-годишната Михаела направи пред Венета Райкова, като плеймейтката беше категорична - насилниците никога не се променят.

Виж още: От гореща плеймейтка до секси рапърка! Гери мечтае за песен с Криско

Насилието над русокосата красавица продължило 3 години, като мъжът, който ѝ причинил всичко това, до ден днешен търси контакт с нея. А в миналото него нищо не могло да го спре, тъй като бил изключително ревнив.

Виж още: Огнената Райна подпали интернет със секси снимка от кухнята! Феновете ѝ полудяха!

В тези тежки моменти до нея била майка ѝ, която изживяла всичко с нея. Михаела неведнъж подавала жалби срещу насилника си, вадила дори медицинско за телесни травми, но нищо не помогнало. 

Затова днес Михаела мечтае да помогне по някакъв начин на всички момичета, които са жертва на тормоз. Убедена е, че те не трябва да се срамуват, а медиите не трябва да спират да пишат за насилието над жените.

Иначе 21-годишната Михаела е убедена, че иска да остане в България. Избрала е и какво иска да учи - селско стопанство, за да помага в бизнеса на баща ѝ, който се занимава с производство на зърно.

Плеймейтката не се срамува от този занаят и е категорична, че можем и да я видим в работно облекло и гумени ботуши.

3 465 15.11.2019

Още от Красивите българки