VBox7 logo

Лиса Ан се отказа от порното и сподели прелюбопитни и пикантни истории от работата си

4 830 28.02.2020

В порно индустрията има много имена, но малко от тях оставят завинаги следя в жанра. Но едно от тях със сигурност е Лиса Ан. Тя е една от най-емблематичните мацки за всички времена, когато става въпрос за жанра MILF. Но това всичко е история, защото актрисата окончателно спря със снимките на филми за възрастни. 

Виж още: Звезден дебют в порното! Дъщерята на Стивън Спилбърг снима филми за възрастни, танцува и на пилон

Въпреки че многократно се отказва и впоследствие връща в порното и има богата видеография, най-любимият филм на Лиса Ан, в който е участвал, е порно сатирата на Сара Палин от 2008 г. 

Виж още: 5 порно звезди - мъртви за 3 месеца! Какво убива актрисите?

"Тогава имаше доста обикновени репортери там, както и статисти, които по време на първата част на филма дори си водиха бележки. Знаех, че тези хора никога не са гледали секс на живо, извън този, котйо са правили, и беше много вълнуващо да се снима", спомня си Лиса в първото си интервю след пенсионирането си. 

Виж още: Установиха колко време издържа българинът на порно! Гърците - по-добре от нас

Началото на кариерата на Лиса не било лесно. "Когато влязох в бизнеса, нямаше много по-възрастни жени от мен. Със сигурност нямаше много жени над 30 г. Когато се появи сериалът "Отчаяни съпруги", тогава започна да се проявява повече интересът на младите мъже към по-възрастни жени и обратно", разказва тя.

Виж още: Време за равносметка: Какво порно гледахме през годината?

Да си порно звезда през 90-е години е доста по-различно, отколкото е сега, подчертава Лиса. Момичетата тогава са били наистина ценени. "Нямаше много, които да искат с това да си вадят хляба, затова продуцентите наистина ги ценяха".

Виж още: Говорят експертите: Какво порно гледат най-много жените? И защо?

"Беше си като на снимките на истински филм. Обаждаха ни се да ни питат какво да ни вземат за ядене и винаги ни уреждаха мъже, с които ни е приятно да се снимаме".

Виж още: ТЕСТ: Какъв е идеалният подарък за всеки според зодията му?

Промяната дошла с новия век, когато цялата индустрия заприличала на верига за бързо хранене. Правили се по 30 филма на седмица. Днес Лиса Ан има точно 300 филма, макар че в интернет пише 500. Според нея става въпрос за изрязани и компилирани сцени.

4 830 28.02.2020

Още от OMG Facts