VBox7 logo

Трагедия в Instagram: Хакери посегнаха на профила на Валери Божинов, феновете му ги съсипаха

8 210 31.10.2019

Модата с откраднатите Instagram профили достигна и известния български футболист Валери Божинов. Към момента в профила му няма нито една снимка, макар че периодично се появяват снимки с коли, скъп алкохол и пари.

Нещо повече - първоначално бяха изтрити всички снимки на футболиста, както и бяха премахнати тези, на които е отбелязан. А профилите, които следва откраднатият профил са повече от странни.

Същевременно Биляна Дол, с която Божинов май се е събрал отново, от личния си профил призовава този на Божинов да бъде докладван заради атаката.

Според спортни медии Валери Божинов вече е потърсил помощ от ГДБОП, които по принцип се занимават с такива престъпления.

Загубата за родния Instagram е наистина голяма, защото именно в профила на Божинов се раждаха някои от най-големите хитове в интернет. Именно покрай него песента "Trepni" на Цеца стана такъв голям хит у нас. Да не забравяме и бисерите около престоя на Божинов в Китай. 

За съжаление подобен род престъпления зачестяват сред родните знаменитости. Преди дни писахме и за певицата Симона Загорова, на която са ѝ поискани 350 евро, за да получи обратно достъпа до Instagram профила си. 

Същевременно обаче откраднатият профил на Божинов е запазил фенската база на футболиста и неговите почитатели съсипаха хакерите в коментари. 

Източник thumbnail: Facebook

8 210 31.10.2019

Още от Sports Virals