5 типа мъже, които срещаме в Tinder! Със сигурност сте попадали на поне един такъв!

1 958 09.05.2021

Питайте което и да е момиче с профил в Tinder и тя ще ви каже, че приложението за онлайн запознанства е същинска джунгла от странни персонажи. От ловджии до фитнес батки и мотоциклетисти, днес изглежда, че „принц Чарминг” е единствената категория момче, която не може да бъде намерена онлайн. 

Рибарят/ ловджията

Нищо не показва, че си корав, здраво стъпил на земята мъж така, както провесеният от ръката ти труп на животно. Според тази максима изглежда живеят момчетата, чиито профилни снимки в Tinder са кадри от разнообразните им ловни (или риболовни) завоевания. Защо някой би решил, че това е най-добрият начин да представиш себе си, остава загадка.

Мотоциклетистът

За тази категория знаем само, че о-б-и-ч-а-т моторите си – достатъчно, че да ги включат във всичките си снимки. Освен за страстта си по Харли Дейвидсън, обаче, тези момчета не ни казват нищо за себе си. Всъщност, често дори не знаем как изглеждат. Причината? Те носят каска за мотоциклетисти на всеки един свой кадър. Гениален избор за профил в сайт за запознанства...

ВИЖ ОЩЕ: Топ 10 на най-ГОРЕЩИТЕ BG фитнес мацки в Instagram

Фитнес батката

Големи мускули, гладко обръснати глави, ръце покрити с татуси на тигри и револвери – фитнес батката е архетип, който всички познаваме. В Tinder тези момчета демонстрират и завидни умения по правене на селфи в огледало, а описанията им включват непреходни мантри като „Бий се сега, плачи после”. Какво да кажем освен, че класиката си е класика?

Този с груповите снимки

Тези момчета публикуват само снимки, на които са сред голяма компания приятели – на ски, в клуба, в планината... Сигурни сме, че са големи симпатяги (и как не, с толкова оживен социален живот!), има обаче един мааалък проблем – ние нямаме представа кои, точно, са те. Когато всеки кадър в профила ти включва още десетина души, да те разпознаят става трудна задача.

По-добре не питай

Тук става въпрос за онези съмнителни персонажи, които се подвизават без профилна снимка и със странен псевдоним. Описанията им често включват завоелирани (или не чак толкова) намеци, подсилени със стратегически използвани емоджита. Тези типове ни карат да се чудим дали рецидивистите, за които ни предупреждаваха майките ни, не са изпълзели от тъмните алеи, за да отидат... в Tinder.

Изображение: iStockphoto.com  

 

Още от Ралица Петровa

Ако баба ти беше self-help гуру: Ето какво можем да научим от старото поколение!
6 типа Instagram инфлуенсъри, които всички познаваме (и ни е втръснало да виждаме във фийда си)
От косата на вафли до тънките вежди: 5 някога модни тренда, които днес ни се струват абсурдни
Най-смешните цитати от БГ ефира: Култови, абсурдни и неочаквано вдъхновяващи!
5 типа култови персонажи в дискотеката
Тийн звездите, преборили анорексията: Защо тези знаменитости мразят диетите
Детство мое: Ако си израснал през ранните 2000, със сигурност помниш тези сериали!
Във форма за лятото: Триковете на БГ Instagram инфлуенсърите
Неловко! 4 истини, които всяко момиче научава по трудния начин
Няма да повярвате! Известните личности, които са били бездомни
Gen Z Vs. Millenials: Онлайн войната на поколенията!
10 признака, че си израснал в България
5 типа мъже, които срещаме в Tinder! Със сигурност сте попадали на поне един такъв!
Къде са те сега? Звездите от X Factor България, за които може би сте позабравили

Собственикът на клипа не желае коментари.