VBox7 logo

Ангелите съществуват и ни говорят с числа! Кои са те и какво значат?

Част 2

4 451 28.05.2019

Всеки от нас има свой ангел пазител, който говори с нас чрез т.нар. ангелски числа, с които те ни дават съвети и напътствия. В първа част ви разказахме за числата до 666.

Днес ви представяме останалите ангелски числа, както и какво е посланието, което се крие зад тях.

777

Това е ясен сигнал, че по-висша сила ще ви помогне в делата, с които сте се заели. Така с лекота ще постигнете мечтите и целите си. Затова по-добре се освободете от негативните мисли и обърнете внимание на вътрешния си баланс и хармония.

888

Това означава, че трябва да се огледате по-сериозно върху събитията от личния си живот. Тези числа са знак, че трябва да преосмислите приоритетите в живота си. Съдбата ви готви подарък - ще работите върху талантите си, макар че уроците от съдбата вероятно няма да ги приемете като дар.

999

Ако видиш знак, че ти предстои нов етап в живота. Ако си кандидатствал за нова работа например, може тихичко да се зарадваш. Затова се фокусирайте върху предстоящото, то има нужда да му обърнете внимание.

0000

Четирите нули са знак за финансова стабилност. Това със сигурност носи чувство за сигурност и разрешаване на тежащи проблеми. Видите ли 0000, ще имате куража и силите да започнете дори нещо ново. Затова по-добре потърсете ново вдъхновение.

1010

Тази комбинация от числя е знак за личностно израсване и духовен прогрес. Предстоят ви нови приключения, от които наистина трябва да се възползвате. Тези числа означават, че e време за равносметка, с която да оцените това, което имате и да продължите напред с близък приятел/партньор.

Източник thumbnail: D-Keine/gpointstudio/linephoto/iStock

4 451 28.05.2019

Още от OMG Facts