Секс провокации и още: Куков от "Игри на волята" крие тъмно минало?

2 490 24.09.2022

Social Virals

Димитър Куков може и да напусна "Игри на волята 4", но името му продължава да буди интерес в социалните мрежи. Наскоро в интернет изтекоха скандални снимки, за които се твърди, че са именно на Куков. На въпросните кадри ландшафният архитект показва мъжкото си достойнство, а на друг е в интересна поза, от която се открива гледка към гърба и задните му части. 

Снимките са били публикувани в профила на Куков в Twitter, който сега е заключен. Кадрите провокираха доста реакции в нета, а потребители подозират, че Куков крие доста палаво минало. Някои го спрягаха за ескорт, но това твърдение той категорично отрече да е вярно.

Виж още: Като истинска фурия: Гого от "Игри на волята" се оказа Супермен на арената

След снимките обаче се появиха подозрения, които са свързани със сексуалността на Куков. Потребители смятат, че Димитър си падал повече по мъже, а снимките били доказателство за това. Е, ако едни голи снимки доказват сексуалната ориентация на човек, то някои хора трябва да напуснат тъмните векове, в които все още живеят. 

Самият Куков не е коментирал за момента изтеклите снимки, не е потвърдил или отхвърлил, че на голите кадри е наистина той.

Виж още: Обратно броене и малко шопинг: Бояна Генова хукна по магазините броени дни преди раждането 

Изображение: https://www.instagram.com/kukov.d/ 

Още от Social Virals