Tesla пуска основна актуализация на Cybertruck, ще го бъде ли този автомобил?😎🧐

239

👉 Мъск пуска актуализацията, за да разреши сериозните опасения за безопасността на ползвателите на Cybertruck!

👉 Tesla току-що обявиголяма актуализация, след като бяха повдигнати oбвинения относно безопасността на новия Cybertruck. Откакто камионите-коли бяха пуснати за първи път на клиентите през ноември 2023 г., имаше многобройни подобрения, които включват инсталиране на функции за офроуд и корекция на газта. Разбире се, има много готини функции, които има най-новият модел кола на Илън Мъск, като една от тях е багажникът- преден багажник.😍

@jeremyjudkins2 Tesla released an update that makes the Cybertruck frunk safer. #tesla #cybertruck #teslacybertruck ♬ original sound - Jeremy Judkins | Tesla Videos

👉 Тъй като всички модели са електрически, има допълнително пространство под капака, където обикновено се намира двигателят, което прави място за допълнителен багажник. Но опасенията за безопасността бяха изложени за Cybertruck , когато потребителите тестваха автоматичното му затваряне, за да видят дали ще прищипе пръстите им, ако останат на пътя. Един собственик дори документира своя тест във видео, протягайки морков пред затварящата се врата. Публикувайки видеото в X, зрителите бяха шокирани да видят как морковът се разпада наполовина под тежестта на ствола.

👉 Въпреки че морковът не е съвсем същият като човешките пръсти, този експеримент предизвика страх у собствениците на Cybertruck относно това колко безопасни са колите в действителност. Един потребител на X отговори на видеото, като каза: „Това със сигурност няма да премине немските тестове за безопасност."

📌Друг загрижен коментатор написа: „Трябва да внимаваме с децата.“

📌Междувременно някой се пошегува: „Изглежда Cybertruck е гладен и яде пръсти.“

👉Водещият инженер на Cybertruck, Уес Морил, написа в X:👇

„Откриването на прищипване на пръст е част от алгоритъм за обучение, който ще увеличи силата на затваряне всеки път, когато поставите пръста си без успешно заключване, защото автомобилът индикира, че е отворен и има опасност от това някой злонамерен тип да навлезе в него."

@kaizenexecutivee YouTuber Jeremy Judkins tested the safety of the Tesla Cybertruck’s frunk by letting it close on his finger and, despite a recent software update intended to improve its safety, Judkins found that his fin #tesla #elonmusk #youtube #80s ♬ original sound - Kaizen Executivee

👉 „Представете си, че има голяма торба вътре в багажника, тя също може да задейства откриването на прищипване. След това можете да опитате да го затворите отново и отново... точно както правите в това видео. Алгоритъмът предполага, че ако многократно се опитвате да затворите резервната част, това е защото вие, като човек правещ, знаете по-добре и вярвате, че трябва да се затвори."

@ryanjaycowan Testing everything new in Tesla’s big v12 software update - version 2024.14.3 (Model Y version) 🙌 #teslasoftwareupdate #tesla #teslaupdate #teslamodely ♬ original sound - Ryan’s Model Y

👉 Вероятно без да знае за алгоритъма на багажника, един собственик на Cybertruck, Джереми Джудкинс, тества актуализираната система на багажника на пръста си само за да открие, че вратата все още захваща някои предмети. В X Джъдкинс каза: „Предполага се, че най-новата актуализация на Tesla Cybertruck ще направи хората по-безопасни."

👉Въпреки че върши страхотна работа за предотвратяване на повреда на вашия банан, изглежда не открива нито един пръст и това не е много добре. Забавно е да си играете и да пъхате различни плодове и зеленчуци в багажника на Cybertruck, но ползата в реалния свят с реален крайник трябва да бъде с повишена безопасност.

„Нямам представа какво щеше да направи с предварителната актуализация на пръста ми, но се надявам, че инженерите на Cybertruck могат да използват това видео и да направят допълнителни настройки, за да подобрят безопасността.“ каза Джудкинс.

@thechristopherpearce Is this a won for the Cybertruck or are you dissapointed? #tesla #cybertruck #carnews #accident ♬ original sound - Chris Pearce

👉 Софтуерните актуализации продължават да подобряват ефективността и безопасността на Tesla, но все още има други опасения относно футуристичните камиони-коли. Счупеното стъкло е проблем за някои потребители, докато един собственик открива, че колата им е заседнала на стръмен хълм, докато е в офроуд.

🧐И все пак времето ще покаже дали актуализациите ще подобрят тези превозни средства и дали няма да влязат в историята като едни от най- неуспешните опити за направа на автомобил.

@mbdailyshow Imagine getting sued for not liking your car #elonmusk #tesla #cybertruck #electriccar #electricvehicle #ev ♬ original sound - mbdailyshow

Източник: UNILADTECH

Източник снимки: : istock

Източник снимки: : gettyimages

 

Коментари 0

Собственикът на клипа не желае коментари.

Мрачната история зад детските ти спомени💥🤩
Най-старото, най-дълбокото и най-голямото езеро в света!
Тези животни говорят КАТО ХОРА?
Българките са на ВЪРХА на европейския волейбол!
Какво ще стане с тялото ти, ако спреш да носиш бельо?!🤩😋
ФЕНОМЕН : Момиче, което не може да ходи, стигна до Рилските езера
Париж се влюби в БГ килимите 😲😲😲
От арктически студ до тропически жеги: Как тренират гимнастичките ни?
Тейлър Суифт с концерт в България?
Наркотик, по-лош от кокаина, завладява младите!
Неща, които жените казват и карат мъжете да се чувстват несигурни💥😱
Кое е вдъхновението на младата звезда на Испания Ламин Ямал
📰 Травма и шок: Жената, която откри, че е спала с брат си след ДНК тест! 😱
Кой донесе първи медал за България на световното първенство по борба?💪
Той е пропускал работа 6 години и НИКОЙ не е разбрал?
Какво не знаеш за Адам и Ева!
Странни факти за човешкото тяло, за които не сте подозирали🧐
Най-честите кошмари – имаш ли някой от тях?
Как да разпознаваш езика на тялото, когато някой лъже!
Ето какво се случва с мозъка и тялото ти от страх!
Тя е "ЕКОСЕКСУАЛНА", но има ВРЪЗКА С ДЪРВО 😳🤯
Факти, които звучат като лъжа, а са абсолютна истина!🧐😲
Кейт Хъдсън и Ник Джонъс? Слухове за връзка ?! 😱
Ужасяващата обсесия на Карл Танцлер!
Деси Банова-Плевнелиева: Срещнах любовта, благодарение на NOVA!
НАСА откри GLITCH в матрицата !
Мъж получи 89 милиона на рандом в сметката си!
Чуйте смразяващият 164-годишен звук на първия звукозапис на човешки глас!😱💥😫😲
Дубайската принцеса се разделя със съпруга си чрез инстаграм пост ?💔
Възможни признаци на живот, открити на Венера!💥😱Извънземните идват!👽
Мъж изпържи яйце на слънцето в Пловдив?!