„И просто ей така“:Безпощадната критика или нещо съвсем ново е вторият сезон

936

Автор: Василена Василева

My Impact

 

И прoсто ей така..." Продължението на "Сексът и градът" се завърна с нов сезон, който обаче критиците не пропуснаха да вземат под прицел. Точно както се случи и с първия. Сериалът разказва историите на Кари, Шарлот и Миранда, които са вече 50-годишни.  Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис отново се превъплъщават в известните си героини Кари, Миранда и Шарлот. Още преди вторият сезон да бъде официално обявен, сценаристът/режисьор Кинг и Сара Джесика Паркър разкриха, че и двамата искат да има продължение.

 

Кари Брадшоу, с подкрепа на стари и нови приятели, отново се появява в ролята на независима жена, след като загуби съпруга си в първи сезон.

"Чувствам се развълнувана от този сезон", сподели актрисата Сара Джесика Паркър, в ролята на Кари. "Първият сезон беше тъжен, което е нормално след загуба. Със сигурност ще бъде интересно да се изиграе повторната поява на Кари като необвързана жена в Ню Йорк. Градът вече не е същият, героинята – също".

Някои определиха новите епизоди като "скучни" със същите "стари, тромави куклички". Други насърчиха феновете да "запазят вярата" и заявиха, че всеки, който е харесал първия сезон, ще се наслади и на втория.

 

 

"И просто ей така..." си остава странен. Структурата му следва привлекателно неговата история: Героите му, принудени от обстоятелствата или изкушени от скуката да преоткрият живота си след 50-те, размива онова, на което прилича "Сексът и градът". Линиите на повествованието му не са изчистени и нещата често се случват някак случайно, както в живота. Не бихме си позволили обаче да препоръчаме сериала, защото ако той е за вас, вие вече знаете това и го гледате", пише Variety.

 

Изданието Мetro пък коментира, че оплакванията на феновете и всички техни отзиви за сериала са били пренебрегнати и впоследствие втория сезон се оказва... "огромен провал".

Голямата изненада за феновете на поредицата в новия сезон е завръщането на Ейдън (Джон Корбет) – втората голяма любов на Кари. Любовният им романс започва в третия сезон на "Сексът и градът". След редица трудности в отношенията на двамата връзката им завърши с провален годеж в четвъртия сезон. Героят му се появява и във филма "Сексът и градът 2". В него той изненадва Брадшоу с новината, че е женен и с три деца.

 

 

Какво ще се случи обаче, предстои тепърва да разберем!

Сериалът все още изглежда леко несигурен относно мястото си сред аудиторията. Дали вече е отживелица? Превъплъщение? Актуализация? Или пък нещо съвсем ново, което ще грабне вниманието на т.нар. поколение „Z”?

 

Източник: huffingtonpost

Финансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения обаче принадлежат изцяло на техния(ите) автор(и) и не отразяват непременно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито EACEA.
Коментари 0

Собственикът на клипа не желае коментари.

Десита с обща песен с Денис Теофиков: Вярвам, че някъде там празнуваш нашия дует
Най-красивите места в Румъния 🧳
Как екстремните горещини засягат мозъка и тялото?
💰Пуснаха търг за спортен екип на Роджър Федерер🤑
⭐Откриха храм на Афродита в потънал античен египетски град🌊
🧠Илон Мъск започва клинични изпитвания на мозъчен имплант, търсят се ДОБРОВОЛЦИ!🧠
ДА СИ ТАТУИРАШ ИВКА БЕЙБЕ? 😱
🌳Как учени откриха дърво изченало преди 185 години?😲
😲Риана показа за първи път НОВОРОДЕНИЯ си СИН! 👼
Защо ЗАБРАНЯВАТ ВЕЙПОВЕТЕ?
Филмът на Тейлър Суйфт счупи рекорда за предварителни продажби в САЩ за един ден!💲💰
Кръстиха улица на ДОНОР 👼🤍
Ето какво ще ти се случи в Бразилия, ако си хомофоб!😲
Факти за сериала „Приятели“, които 100% не знаете⭐
ИДВА ЛИ ОПАСНОСТТА В БЪЛГАРИЯ?
Изкуствено ли причиняват ПРИРОДНИТЕ БЕДСТВИЯ?
😲Насилието с оръжие, расизмът и глобалното затопляне тревожат младите хора от "GEN Z"
Ето кое е българското предложение за Оскар 😲😱😲
Психически тормоз – как да го познаем?🧐
Ексхибиционизъм: Как да постъпим, когато станем жертва или свидетели на ексхибиционист 😱😥
Настояване за справедливост: Родители залепиха некролози на парламента
Алекс Богданска С НОВО ГАДЖЕ? 🥰🥰
Глоба и съд за МЕРИЛИН МЕНСЪН- изсекнал носа си върху операторка след което я наплюл!😲
Ариана Гранде се развежда!😲
От ТРАКТОРИСТИ вече ТЕРОРИСТИ? 🤔
Защо Кейти Пери продаде правата на музиката си за 225 милиона долара?💰💲