Емоции от Събитието на „Ох, на мама!“ за бременни и родители (ВИДЕО и СНИМКИ)

120

Девет експерта в три тематични панела и двама водещи – Наталия Мазгарева и Георги Блажев, които задаваха точните въпроси пред над 100 ангажирани бъдещи и настоящи родители на всяка една от 9-те лекции.

Това се случи на първо голямо целодневно БЕЗПЛАТНО Събитие на „Ох, на мама!“ за бременни и родители, което се проведе на 19 май 2024 г. в Event Space 2020, гр. София

„За екипа на „Ох, на мама!“ и НЕТИНФО бе истинска чест и привилегия да споделим с Вас, нашата аудитория, ценна информация и практически съвети в планирането на бременността, в подготовката за появата на бебе, а за настоящите родители – в грижата за малките ни наследници. Срещата ни бе естествено продължение на темите, които сайтът ни развива през годините и помага на читателите с отговори на важните въпроси.

Пренесохме част от историите и съветите отвъд дигиталното пространство, за да получите още повече подкрепа и увереност по пътя на най-вълнуващото пътешествие, наречено родителство.

Разбира се, за тези, които пропуснаха или нямаха възможността да присъстват на място, включихме и LIVESTREAM по време на цялото събитие, в който участваха стотици родители от цялата страна“, споделя гл. Редактор на ohnamama.bg Наталия Такова-Мазгарева.

Вижте Livestream-а във Facebook:

Част 1

Част 2

Вижте Livestream-а ни в YouTube ТУК

Целият ден бе обагрен от полезни съвети и силни емоции.

Още със старта на събитието с лекцията на д-р Ставрев от АГ „Селена“, посветена на репродуктивното здраве, се потопихме в една от най-силните емоции, свързани с родителството, а именно – увереността, желанието и силната надежда, че искаме да бъдем такива. И какви стъпки да предприемем, ако след година опити все още не сме видели двете чертички на теста за бременност.

Усмихната, ведра и информирана по всеки въпрос, свързан с бременността – д-р Мажена Панова, която е акушер-гинеколог с над 30-годишен опит, ни сподели всичко най-важно, свързано с проследяването на бременността, а водещите задаваха допълнителни въпроси, чиито отговори всяка една бременна дама иска да получи.

На финалната права преди раждането акушерката Динка Негалова от АГ „Селена“ ни даде много конкретни насоки за позитиви и недостатъци на естественото раждане и секциото, за да вземем информираното решение как бихме искали да посрещнем нашето бебе на бял свят, а после консултантът по кърмене Ася Демирева изнесе истински спектакъл и ни потопи в магията на кърменето, доказвайки ни, че то не е непременно нещо притеснително илик трудно, а съвсем естествено, а педиатърът д-р Гончаров ни успокои, че няма нищо страшно, нито пък сложно в захранването на бебето.

Невероятни съвети получихме на живо и от д-р Зорина Петрова, която сподели невероятни факти за най-големия орган в човешкото тяло – кожата и как да се грижим за нежната и деликатна кожа на нашите бебета и деца. Засегнахме темата и за слънцезащитата, която е особено важна не само на малките, но и за родителите.

Третият панел започна с лекция от самия д-р Петър Дучев от ДК „Петър Дучев“, който ни даде безкрайно полезни съвети за здравето на детската усмивка. Запомнете, родители – грижа за зъбките от първо поникнало зъбче, миене сутрин и вечер по 2 минути и редовни прегледи са достатъчната предпоставка за здрави зъби.

След като си кажем „Да!“ един на друг като партньори, оставаме искрено с очакването, че приказката, която сме чели като деца „И заживели щастливо“, започва и за нас. „Да!“ ама „Не!“ Консултантите по семейни отношения Биляна Котева и Ивета Рангелова ни доказаха, че да влизаме в семейни конфликти не е страшно, а дори може да бъде полезно и ни дадоха ценни съвети как да се справяме с тях.

И за финал – една от най-интересните теми в сайта Ohnamama.bg се пренесе и отвъд дигиталното пространство – HR специалистът Мария Маринова ни даде ценни съвети за правата на бременните, майките и татковците. 

Очаквайте скоро и всички лекции в NovaPlay, Vbox7.com, както и в профила на „Ох, на мама“ в YouTube.

Събитието на „Ох, на мама!“ за бременни и родители се осъществи с подкрепата и доверието на генералните спонсори УСБАЛАГ "Селена" , ТБ "Селена целс" и верига хипермаркети Kaufland , както и на спонсорите от Дентална клиника Петър Дучев Kids, компанията за дермокозметика Laboratorios BABÉ, групата от фармацевтични компании Valentis, управляващото фондове дружество ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, марката производител на бебешки колички и продукти Mutsy“.

Коментари 0

Собственикът на клипа не желае коментари.

Съществува ли още такава любов? 80 години заедно!
Няколко ежедневни навика, които да спреш ВЕДНАГА
Хамбург: Мостовете, които трябва да видите⭐🌟
Дортмунд: Удоволствие и бирена култура
Как да различиш истинските от фалшивите приятели 🙄
Сигнали, че имаш родители, които ти вредят емоционално🧐
Имаш ли зверски глад преди цикъл? Ето защо!🧐💥
Гелзенкирхен?! Изживей историята в Германия като отидеш там! 🤩🧐💥
ЛГБТ туризъм: Кои са най-приятелските за ЛГБТ места за туристи в  Източна Европа
Париж се влюби в БГ килимите 😲😲😲
Продължават разпитите по делото „Дебора“
Как да успееш на интервю за работа (Тестът с духането на кафе) 😉
Какво е умствено натоварване и защо да внимаваш? 🤔
Как генетиката влияе на житейските ни избори ? 😮
Кой донесе първи медал за България на световното първенство по борба?💪
Умни начини да спестяваш, докато правиш shopping 💰
Конкурс на MYIMPACT!⭐ВИЖТЕ🤩
Няколко натурални начини да освежиш въздуха у дома 😊😋
Ако имаш ADHD – ето как да се фокусираш по-лесно
Неща, които не знаеш, че се случват с мъжкото тяло!
Не падай в капана! Трики въпроси на интервю за работа!
Тя е "ЕКОСЕКСУАЛНА", но има ВРЪЗКА С ДЪРВО 😳🤯
Честите физически и психически странични ефекти от стреса!
Срещате ли се с мизогинист? Разберете с нас!
Социалните мрежи спасиха живота на този човек!
Говориш ли си сам? Учените обясняват защо!
Безшумни AI роботи, могат да ни ограбят?!😲😱
Защо учени отричат пиенето на вода?! 😱😲
Най-честите двойни стандарти във връзките!
Археолози откриха невиждана досега азбука. 😱
„Нокътят на смъртта“ от Чернобил! Какво е това?