VBox7 logo

Бившата на Лазар Ангелов се издържа от Instagram. Как живее днес?

Дори дъщеря й е инфлуенсър

7 254 20.11.2018

Член на едно от най-популярните семейства в Instagram е българка. Въпросното семейство има над 10 млн. последователи, много повече от населението на България.

А българката е Янита Янчева - позната ни от риалити предаването "Сървайвър". Историята на Instagram семейството разказват в "На Кафе". 

Янита живее от известно време в Холандия, където е и семейството й - съпругът й Трави Кастро, дъщеричката им Авиа и кучето им Юки. 

За семейството им може да се каже, че се издържа изцяло от социалните мрежи, където всъщност Трави развива своя бизнес - фитнес облекло.

Именно покрай работата му се запознал с Янита - харесал я за модел на марката му. Харесал я не заради това, че има много последователи, а защото умеела да мотивира жените да спортуват и да живеят здравословно. 

Така дошло пътуване до Тайланд, каквото организирал Трави всяка година за моделите си. Именно там се видели за първи път.

Самият Трави е роден в Мексико, но е живял дълги години в Канада. Мести се в Англия, където е професионален футболист, но учи и за въздушен инженер. В крайна сметка бизнесът с дрехи му носи по-голяма печалба. 

А пък Авиа, дъщеричката им, макар и на 1 годинка, вече изкарва пари! Има договор с фирма за бижута. 

И нещо любопитно: в двора си в къщата в Холандия отглеждат японски шарани! Всеки един от тях струва 1200 евро, а в аквариума си имат 12 броя.

7 254 20.11.2018

Още от Портретъ