Мелания захапа Сторми Даниелс, но порно актрисата отвърна (мощно) на удара

8 368 09.10.2020

Скандално

Бурята около Първата дама на САЩ, в навечерието на президентските избори, продължава. След като тя също се оказа заразена с Ковид-19, новините за Мелания не спряха. В последните дни започнаха да изстичат в пространството записи на лични разговори между Мелания и нейната близка (отдавна вече не) приятелка Стефани Уинстън Уолкоф. 

В епизод от подкаста на Майкъл Коен Mea Culpa, Уолкоф сподели нов запис на разговор между себе си и първата дама. В един от записите се чува Мелания да разказва, че Сторми Даниелс прави фотосесия за модното списание Vogue, заснета от Ани Лейбовиц. "Ако търсите, отворете Google и го прочетете. Ани Лейбовиц снима порно проститутка, тя ще бъде в едно от изданията, септември или октомври", се чува да казва Мелания, разказват от DarikNews.

Виж още: Разделиха ли се Гери-Никол и Дани Илиев? Малък онлайн детайл ги издаде

Уолкоф, която работила като съветник в Източното крило на Белия дом, докато не беше освободена през февруари 2018 г., моли Мелания да изясни какво има предвид под "порно проститутка". Тогава госпожа Тръмп уточнява "Сторми", визирайки порно актрисата, която преди няколко години призна, че е имала любовна афера с Доналд, който ѝ бил платил сериозна сума долари, за да мълчи преди изборите за президент през 2016 г., както твърди Даниелс.

Реакцията на Мелания е била, защото порно актрисата е получила допълнително слава на гърба на семейство Тръмп. Сторми обаче не остана безмълвна, а директно отговори на изтеклите записи.

Часове след изтичането, Сторми туитна, че никога не е правила секс срещу заплащане, докато Мелания "го прави всеки ден и е продала както тялото си, така и душата си". Сторми не приключва с това, ами подмята, че Мелания вероятно си е "направила нов бюст" и я приканва да публикува някоя друга гола снимка.

Виж още: Сексапилната Ваня от "Игри на волята": Малко ми се къса сърцето като гледам тази битка... 

Източник снимки & thumbnail: Getty Images

Още от Скандално

Кои са топ актрисите, които се снимат най-често по бельо
Скандал в поп-фолка: Меди и Люси Иларионов в спор за видео
Мелания захапа Сторми Даниелс, но порно актрисата отвърна (мощно) на удара