Начинът, по който носите чантата си, казва всичко за вас! Вижте!

Един любопитен тест

11 182 31.12.2018

Портретъ

Езикът на тялото си е цяла наука! Всеки един жест, мимика, реакция издават много за нас. Това, разбира се, го правят и дрехите, и аксесоарите, които носим по себе си.

Може би не сте си давали сметка, но всъщност начинът, по който носите чантата си, издава много за характера ви. Ето какво!

Чанта през рамо

Вие обичате приятелите и близките си. Обичате да споделяте с тях дори и да имате съвсем малко. Въпреки това сте склонни да се хвалите с всичко, което сте постигнали.

Чанта на рамо

Вие сте тактичен, съобразявате се с другите и често мислите първо за тях. Често бихте жертвали своя личен комфорт, за да е добре човекът до вас.

Чанта върху гърдите

Вие сте непредсказуеми и нелогични, точно както и начинът, по който носите чантата си. Хората не знаят какво да очакват от вас. Енергичен сте и не седите дълго на едно място.

Чанта в ръцете 

Ако носите чантата си така, дори и да не е клъч, значи за вас контролът е важен. Доминирате сред приятели, в семейството си, сред близки. Вие сте истински лидер, но носите своята отговорност за това.

Чанта раница

Справяте се с всичко с лекота. Имате всичко за всеки момент. Предвидливи сте, адаптирате се лесно, макар че понякога са ви нужни повече усилия.

Още от Портретъ

В памет на проф. Юлиан Вучков: Най-култовите изказвания през годините!
Начинът, по който носите чантата си, казва всичко за вас! Вижте!
Бившата на Лазар Ангелов се издържа от Instagram. Как живее днес?