Порно звезда успокои 46-годишен девственик и каза как мъжете да имат по-голям пенис 🍆

3 049 14.08.2022

OMG Facts

Бившата порно звезда Лиза Ан със сигурност е видяла и пробвала (всякак) стотици пениси в живота си. С две думи - знае някои неща за мъжете. В момента Лиза се занимава със спортни новини и води совй подкаст, в който разговаря с мъж, който има микро пенис. Мъжът е на 46 години и е девствен, защото се притеснява да бъде с жена.

Виж още: Грижовният крал: Азис показа рядка снимка на сина си

"На 46 години съм, но не съм бил с жена, защото пенисът ми е само 7 см. във възбудено състояние", споделя човекът. Лиза смята, че проблемите на мъжете в леглото не идват толкова от размера на половия им орган, а от главата им.

"Жените не се вълнуват чак толкова много от размера на пениса, а от доста други неща", казва Лиза и споделя една от тайните на мъжете в порното: "Повечето порно актьори са слаби и имат много добра физика, а това прави нещата там долу по-големи, особено на екран".

Лиза съветва мъжете да поддържат ниски килограми, както и да поддържата окосмяването късо в съответната зона, за да изглеждат... по-големи там долу.

Виж още: Последен писък на модата? Анита на Рачков се разхожда в София по пижама

Лиза посъветва мъжете да не си мерят пенисите, а да мислят за други неща. "Една жена никога няма да ви измери пениса, за да презени дали да спи с вас. Впечатлете я с други неща в леглото. Важни е отношението ви, енергията, самочувствието и усещането, което ѝ давате", казва още Лиза.

Изображение: iStock Photos

Още от OMG Facts