Ковид дневниците на Ирина Тенчева: "Нямам сили да пиша"

10 185 04.04.2021

Уеб Цитати

Ирина Тенчева се оказа поредната родна знаменитост, която изкарва Covid-19. Красивата водеща реши да сподели за моментите от своята домашна изолация в Инстаграм, като нейно вдъхновение е младата оперна певица Мила Михова, която миналата година представяше своята битка с Ковид именно в социалната мрежа.

"Ковид ми показва колко невероятни места по и в тялото ми могат да болят по най-различен начин. Изобретателен е Творецът... ( и много са тези, които вярват, че сме създадени по Негово подобие, което обяснява доста човешки “особености”...🙃) Правих изследвания, вливания, промени в лечението... И това не е всичко... но нямам сили да пиша. Благодаря за подкрепата и пожеланията", пише Ирина към снимката тук: 

Виж още: Не е за вярване какви са изисквания за холивудските детегледачки! Вижте ги

Тенчева пише, че се чувства ту по-добре, ту по-зле, както много от хората, които боледуват, тя описва подобни симптоми. "Положението е “ту така, ту така”. Днес е “ту така” 🙂 Станах, направих крем на децата и снимка на поредния залез, който виждам от леглото си преди да се строполя обратно на него. Тези, които сме в къщите си и не сме сами не мисля, че е много редно да се оплакваме", споделя Ирина и пише, че ако беше сигурна, че боледуването ѝ ще премине в "катарзисни фази на болка и облекчение от болка", може би би била много по-изследователски настроена към вируса и съответно по-сладкодумна, пише сама тя.

"Но тъкмо да се успокоя, че след три нормални раждания и това ще понесе тялото ми и някой ме “доуспокоява”: “Дръж се, че страшното започва след 7-10 ден” ... затова не анализирам и не философствам много. И така... седя (по-често лежа) и чакам 7-10 ден, за да видя какво ОЩЕ ще стане тогава", споделя още в Инстаграм Ирина. Ние ѝ пожелаваме бързо и успешно оздравяване!

Виж още: Това са звездите с най-много фалшиви последователи - цифрите ще ви шокират!

Изображение: https://www.instagram.com/irina_tencheva/ 

Още от Уеб Цитати