VBox7 logo

Горещ тренд: 5 ИДЕИ как да носим сако тази пролет!

5 идеи как да съчетаваме и подберем перфектното за нас сако

3 037 13.03.2020

"Класиката е стил, който е модерен във времето", а какво по-класическо от една изтънчена дама, съчетала в прекрасния си аутфит никога не излизащото от мода сако? Знаете ли, че сакото навлиза в гардероба на жената към средата на 20 век? Тогава тя извоюва правото си да работи извън дома и започва да носи костюм. 

Именно сакото е дрехата, която е подходяща за всяка фигура и ръст. А тази пролет то ще е модерно във всякакви кройки – ретро стил с ръкав балон, класическо, тип рокля, блейзър и всички вариации, които умът ви може да си помисли.

Ето няколко идеи от нас как можете да съчетавате и подбирате най-подходящото за вас сако:

Сако и панталон в бежовата гама

Първият аутфит, който ви представяме е комплект от сако и панталон в актуалната цветова палитра, а именно бежово. Модните цветове през 2020 година са обект на влиянието на естествеността и земните тонове. Тази комбинация е подходяща за официално събитие, парти или специален повод, а дантелата на ръкавите прави иначе така семплия на пръв поглед костюм, в истинско модно творение.

Стилен аутфит за училище или работа

Втората комбинация, която ви предлагаме е подходяща както за училище, съчетана с някое поло, така и за работа. Запазва се модата на геометричните фигури, пепита и карето. Тук цветовете са още по-нежни, в съчетание с пухкава шапка, ботуши и чанта в цветовата гама на  полата и сакото.

Виж още: 10 важни дрехи, които всяка жена трябва да има!

Яркото е на мода!

Забравете мита, че едноцветната визия е скучна! Ярко розовото е един от най-актуалните цветове на сезона. То се свързва със страстната и огнена любов, излъчва щастие и удовлетворение към живота. Това сако може да бъде носено както като рокля, така и с някоя тениска в съчетание с „mom jeans” , кецки, а защо не и с токчета в цвета на сакото?!

Още идеи за стилни визии със сако – вижте във видеото!

3 037 13.03.2020