VBox7 logo

Могъща и лоялна - от Хари Потър до Игра на тронове! Звездата, каквато не сте я виждали!

3 372 09.09.2019

Един от акцентите на Aniventure Comic Con e участието на актрисата Наталия Тена. Познаваме я от мега продукциите "Игра на тронове" и филмите на Хари Потър. 

В "Игра на тронове" изигра ролята на дивачката Оша, а във филмите за Хари Потър влезе в образа на Нимфадора Тонкс.

Зададохме ѝ няколко въпроса дни преди да се срещне с българските фенове, за да ѝ зададем някои любопитни въпроси за работата ѝ пред камера, а и за музиката, която прави.

Нека си представим за момент, че Наталия Тена имаше дарбите на Нимфадора Тонкс - героинята ѝ в поредицата за Хари Потър, и може да променя всичко около себе си. Какво би променила?

Ще бъда птица за ден, а след това вероятно акула, октопод или видра.

Представи си, че си във филмова продукция, в която винаги си мечтала да бъдеш. Каква би била тя и с кого би си партнирала на екран?

Бих искала да съм Жулиет във "Вълна" на Хю Хоуи, ако го направят на филм. Бих работила отново и с моето филмово семейство - екипът на Lastor Meadia с режисьора Карлос Маркес Маркес и Дейвид Вердагьор, както и с Оона Чаплин.

В едно интервю казваш, че обичаш да седнеш пред компютъра и да гледаш много епизоди на сериал един след друг. Кой е последният сериал, който гледа и те впечатли най-много?

В момента гледам британското издание на Bake off, тъй като съм извън Англия и го чувствам като прегръдка от родината. 

Изиграла си ролите на много силни жени. Коя от техните характеристики би искала да имаш лично ти?

Много ми се иска да притежавам уменията за самозащита на жените, които съм изиграла и да мога да вкарам в спешното всеки, който ме атакува.

Коя е най-трудната сцена, която си снимала досега?

Има доста трудни сцени - технически, емоционално или такива, които изискват физическа издържливост.

Ако зимата наистина идва (бел. ред. популярната фраза от "Игра на тронове"), как ще се подготви Наталия за нея?

С много, много дебели кожени дрехи. Сушено месо и всякаква храна, която може да издържи дълго. Добре запасена винарска изба, много въглища, дърва и голяма библиотека. И разбира се всички хора, които обичам, и домашните ми любимци! Една дълга зима може да бъде наистина самотна. 

Освен акриса, ти си част и от музикална група, а музиката, която правите, е повече от зарибяваща. Кои са музикантите, които ви вдъхновяват?

Ета Джеймс, Ейми Уайнхаус, Отис Рединг и Сам Кук.

И последно: Има ли предстоящи проекти, в които да те гледаме?

Да, доста неща предстоят да се случат и може да очаквате. Работя здраво буквално от 2 януари, затова с нетърпение чакам малко да си почина и да попътувам с любимите хора. 

Още за Aniventure Comic Con 2019 вижте тук!

Източник thumbnail: Aniventure Comic Con 

3 372 09.09.2019

Още от Aniventure Comic Con