Ваксинирана или не? Бела Хадид изпусна тазгодишната MET гала и породи съмнения

1 079 16.09.2021

Христо Боснев

Тазгодишната МЕТ гала се проведе при засилени мерки против COVID-19, като гостите трябваше да са ваксинирани с поне една доза, а по време на галата да носят маски (в затворените помещения). Това предизвика доста напрежение сред някои знаменитости, но мнозинството от присъстващи звезди подкрепиха мерките и спазиха всички изисквания. Някои от поканените звезди не присъстваха на престижното събитие в Ню Йорк, а феновете и таблоидите бързо заподозряха, че са антиваксари.

Виж още: Изненада! Наум Шопов и Теа Минкова готвят сватба, казаха ще има ли църковен брак

Ники Минаж предизвика скандал, защото открито заяви, че все още не е ваксинирана, правила своето проучване по темата, но ако се ваксинира, то нямало да бъде заради поява на червен килим. Моделът Бела Хадид също не бе на топ събитието, но пък сестра ѝ Джиджи присъства. Това предизвика спор в мрежата и въпроси - ваксинирана ли е Бела? 

Истината е, че Бела е отговорна и е взела решението да се ваксинира. Така напълно се елимира теоратия на някои потребители, че моделката е пропуснала галата, защото няма имунизация. Самата тя сподели фото в Инстаграм на стори, на което се вижда как ѝ поставят ваксината. "За всички притеснени!", написа към снимката 24-годишната красавица, с което сложи край на спекулациите по свой адрес, но без да дава обяснение защо не присъства на модното събитие.

Виж още: Звезден рожденик: Гаджето на Папи Ханс празнува у дома... но как? Сара стана на 25 г. 

Междувременно други заподозряха, че риалити звездата Кайли Дженър също не била имунизирана, защото и тя пропусна МЕТ галата. Не е ясно дали Кайли е ваксинирана, но е известно, че звездата е вече в напреднала бременност и е възможно заради това да е решила да се предпази, като пропусне звездната вечер, но сподели на стори, че МЕТ галата ѝ липсва. Нейните сестри Кендъл и Ким обаче пресъстваха, както и майка им Крис Дженър, с което ясно показваха, че са от "отбора" на имунизираните срещу COVID-19.

Изображение: https://www.instagram.com/bellahadid/