VBox7 logo

Какви са намеренията му - просто флирт или бъдеща връзка? Някои сигурни знаци

7 080 02.09.2019

Да се влюбиш е непредсказуемо, но винаги вълнуващо преживяване. Няма как да го предвидим, да го контролираме, да го предизвикаме. Когато се случи, то просто се случва с цялата палитра от емоции и вълнения, които ни връхлитат. 

Един от основните проблеми, които ни безспокоят, когато започнем да изпитваме чувства, е това дали е взаимно. Дали в сърцето на другия има място за нас или всичко е просто и само флирт?

За щастие обаче има някои сигнали, които можем да "прихванем" още по време на срещите ни, за да знаем, че сте на една вълна. Кои са те, разказва Мария Съливън, психолог и брачен консултант пред Popsugar.

1. Правят планове за бъдещето без да се замислят

Ако другият човек ви попита какво ще правите на Нова година, значи нещата са сериозни и от другата страна. Друг важен сигнал е, ако говори за вас двамата като "ние". Ако не ви вижда заедно, няма да говори за вас като отбор.

2. Включва се в социалния ви живот

Ако човекът, с когото излизате, ви покани на сватба на приятел или дори неангажиращ рожден ден на близък, означава, че иска да влезете в неговия свят. Той ще търси одобрение на близките за него, а това е важна стъпка при по-сериозен тип отношения. 

3. Знаете всичко първи

Независимо дали става въпрос за нещо хубаво като повишение в работата, или лошо като проблем в семейството, споделянето първо с вас е изключително важно. Това означава, че човекът, с когото излизате, си позволява да бъде раним пред вас.

Източник thumbnail: Geber86/NeonShot/filadendron/iStock

7 080 02.09.2019

Още от Кaк дa