Дъщерята на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин с роля в киното! Вижте порасналата София

7 935 11.06.2021

Cool Kids

София, дъщерята на Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин, вече гордо следва стъпките на именитите си родители. Момичето е част от новия филм "Игра на доверие":

"София Ласкин е изключително попълнение в актьорския състав на "Игра на доверие", пишат от продукцията под снимката по-горе, а ние няма как да не забележим, че София прилича изумително много на своята баба, покойната Пепа Николова. 

Виж още: Мотика, лопата, животни: Ballan разказва за детството си, живота на село и този в София 

София е на 10 г., като през ноември ще навърши 11. За нея се знае, че учи в 134 СУ "Димчо Дебелянов" в София. За ролята ѝ не се знае много, но е твърде вероятно София да влезе в ролята на героинята на друга от актрисите, Луиза Григорова, играейки нейната по-малка версия. 

Виж още: Какво се случва с Диона? Певицата качи снимки от болница, оперирали са я

Трябва да споменем, че тази роля далеч не е първата за София. Преди време тя се снима в "Пакет вечност", където си партнира с майка си.

"Игра на доверие" е филм на режисьора Мартин Макариев по идея на Яна Маринова. В него ще се говори за домашното насилие и проблемите, пред които се изправят две поколения жени. Те са изиграни от Яна Маринова и Луиза Григорова. Подобно на "Стъклен дом" и в новия филм двете ще играят майка и дъщеря. 

Виж още: След признанието на Златка: Кирил Танев се похвали с нова връзка! Коя е новата жена до него 

Уви, ще почакаме, докато видим "Игра на доверие" на голям екран, тъй като снимките започнаха едва преди седмица. Сред актьорския състав са още Александър Димов, Пламен Манасиев, Христо Петков, Искра Донова, Яна Титова, Мария Каварджикова и Малин Кръстев.

Изображение: https://www.instagram.com/igra.na.doverie/
https://www.instagram.com/alex_sarchadzhieva/

Още от Cool Kids