VBox7 logo

Папи Ханс смени визията, а феновете му го оприличиха на... Фики!

6 339 31.01.2020

Минаха 4 месеца от "Мама каза" и Папи Ханс пусна ново парче. "Стига" е нещо съвсем различно от всичко досега, което сме слушали до момента от него, а и по принцип. Най-малкото темата за изневярата тук е погледната по доста различен начин. 

Виж още: Куп звезди на първия рожден ден на Никола, синът на Мона Гочева

Но друго направи впечатление на феновете на изпълнителя, както и на всички, коментирали под новото видео на Папи Ханс. А именно новата му визия:

Виж още: Прея показа изящно тяло по плажовете на Маями, певицата се стопи до неузнаваемост

"“Защо се подстрига!?”... защото не вярвам, че съм онова по главата си, а онова в нея. И честно казано... защото си е гъдел да променяш неща.Промяната е единственото сигурно нещо. Та, реших да го подсигуря. Лице - отдавна не сме се виждали така, пише под снимката изпълнителят, който доскоро изглеждаше така:

Виж още: Гери-Никол откри 50 нюанса синьо на крилете на любовта в Тайланд

Но в коментарите под "Стига" намират прилика между Папи Ханс и колегата му от друг жанр... Фики Стораро. И между другото сме склонни да се съгласим, що се отнася до коса, брада и поглед:

E, може и Фики може също да е променил своята визия, но това няма как да го знаем, тъй като последната публикация в Instagram профила му е от началото на януари.

6 339 31.01.2020

Още от Social Virals