VBox7 logo

Любимите ни звезди от ''Следвай ме'' разкриха дълбоки тайни във влог

3 994 25.06.2019

Знаете ли, че един от героите в "Следвай ме" е падал от дърво, когато е бил малък? Това е само едно от признанията, които любимците ни от уеб сериала направиха във влога на Алекс.

Всъщност именно Алекс е падал от дърво, като малък, а историята не е никак забавна. Подгонило го куче и за да не го ухапе, Алекс се покатерил на едно дърво.

Кучето обаче си тръгнало, а Алекс не знаел как да слезе от дървото. Затова решил да скочи, а историята завършва трагично - със счупена ръка.

Във влога на Алекс гостуваха Петя и ЙоЙо, които си теглиха листчета, за да споделят какво са правили или не са правили досега в живота си.

Така например Петя призна, че никога не е лъгала приятел, че има ангажимент, за да не се види с него. Е, имало е случаи в които да я домързи, но...

Алекс призна пък, че се е държал гадно с някого, защото го е срам от този човек. Това му е защитна реакция. Когато го е срам или притеснен, се държи високомерно с хората.

И тримата любимци от "Следвай ме" се обединиха обаче около наблюденията си, че много млади хора се притесняват да се разкриват и да бъдат себе си, а това е най-хубавото - да се чувстваш комфортно в собствената си кожа. 

3 994 25.06.2019

Още от OMG Facts