Инджи от "Перла" се омъжи за втори път! Актрисата си каза "да" с турски бизнесмен

9 276 30.07.2020

Cool News

Инджи от турския сериал "Перла", актрисата Сонгюл Йоден, се омъжи да втори път! Тя каза "да" на бизнесмена Арман Бъчакчъ след 4 годишна връзка. 

Виж още: Звезда от турския "Завинаги" показа новата си любов и попита: "В какво се забърках?!"

Самото тържество беше стилно, но с малко гости заради пандемията от коронавирус. Според турския "Сабах" на сватбата са присъствали едва 20 души, но младоженците са се зарекли да вдигнат голяма сватба след края на пандемията. 

Виж още: Мегазвездите на турските сериали в премиерен сериал по Diema Family от 3 август

41-годишната булка е била в стилна рокля до земята с нежно V-образно деколте и много флорални елементи. Младоженецът също е избрал бялото за своя цвят на костюма. 

Виж още: Едно семейство за пример: лятната почивка на Бербатов, жена му и децата

Това е втори брак за Сонгюл Йоден, която се разделя с първия си съпруг през 2008 г. Според информацията в турските медии причината е била ревността на мъжа ѝ, който бил убеден, че жена му има връзка с екранния партньор на Сонгюл в "Перла" - Къванч Татлату. 

Виж още: Тита се втали до неузнаваемост! Певицата с ново хоби и... нова връзка

Сонгюл Йоден е наистина голяма звезда, както в Турция, така и за всички държави, в които се излъчват турски сериали. Така например тя гостува в Шоуто на Слави през 2009 г., появи се и в българско реалити за танци. 

Виж още: Радост в Турция: Любима двойка отново се събра, Джан Яман и Демет Йоздемир пак са заедно

Актрисата е позната у нас най-вече с ролята си в "Перла", но сме я виждали и в "Другите отчаяни съпруги", "Горчива любов" и "Изоставено сърце".