VBox7 logo

Пухкава инфлуенсърка скочи на хейтърите: Завиждате ми, затова ме обиждате!

10 513 23.09.2019

Джем Уолфи има истинска армия от фенове в Instagram - над 2,7 милиона! 28-годишната инфлуенсърка печели милиони благодарение на последователите си.

Освен от официалната си страница в Instagram, Джем има и свой собствени бизнес - магазин за фитнес облекла. Но това не винаги е било. Всъщност Джем знае много добре цената на всичко. 

Снимките, които публикува всекидневно, са нейни селфита, снимки по бельо, както и съвети за здравословен начин на живот. Но не всичко около нея е толкова бляскаво:

"Всяка сутрин се събуждам и виждаме стотици отвратителни коментари и съобщения", разказва тя. "Те не се интересуват от това какво правя, защо го правя... просто ме наричат дебела", допълва Джем.

"Целият този негативизъм е доста уморителен", коментира тя пред LADbible.

И задава въпроса - защо на някого му пука за начина, по който живея? И си отговаря - защото хората мразят да седят по цял ден на едно и също място в офиса и ѝ завиждат. 

"Най-доброто решение, което съм правила, е да стана Instagram инфлуенсър", разказва Джем. 

"Да създавам качествено съдържание за социалните мрежи е нещо, което ме кара да се вълнувам всеки път, когато публикувам нещо. Толкова много обичам работата си", категорична е инфлуенсърката.

10 513 23.09.2019

Още от Celebrity Box