VBox7 logo

Внимание! Пазете се от тези зодии - царе на манипулацията са!

2 412 23.10.2019

Да си между чука и наковалнята никога не е готино. Така често стигаме до усещането, че изборите ни са предопределени, а ние самите сме безпомощни. 

В такива неприятни ситуации някои от нас макар и несъзнателно прибягват до манипулацията. На някои обаче им се отдава повече. Кои са зодиите, които са царе на манипулацията?

Везни

Като зодия, винаги търсеща баланса, може би е странно да видим Везните тук, но всъщност точно там им е мястото. Те преследват хармонията, но... тяхната лична. Те рядко биха избрали страна в някой спор, но не биха се поколебали да излъжат, за да избегнат конфронтация.

Скорпион

Представителите на зодията са сред най-мистериозните в зодиака. Те умеят да прикриват мисли, емоции, както и да имитират чувства. Внимавайте с тях! Те знаят всяка слабост на всеки и биха се възползвали от нея на 100%.

Близнаци

Те умеят да общуват с хората и затова винаги получават това, което искат. Близнаците лесно ще ви накарат да се чувствате добре около тях, да им се доверите и когато най-малко очаквате, те ще ви забият нож в гърба. Стига да имат нужда от вас.

Рак

Тук обаче говорим за друг вид манипулация. Раците са много чувствителни и често стават жертви на собствените си емоции. Представителите на зодията печелят хората около тях с разбиране и грижа.

Дева

Въпреки че често изглеждат като студени хора, Девите всъщност са доста чувствителни и рядко си показват емоциите. Не понасят критиката, затова просто биха настроили всички около себе си на своя страна. 

Източник thumbnail: d1sk/PeopleImages/iStock

2 412 23.10.2019

Още от OMG Facts