VBox7 logo

Личната изповед на Глория - за битките, семейството, любовта и слабостите!

6 254 29.11.2019

Да си сред най-популярните лице в музиката в България и то от над 25 години насам, не е лесно. Стиловете се променят, постоянно се появяват нови изпълнители, а и чуждата музика ни залива отвсякъде. Но пък поп-фолк певицата Глория успя да го направи. 

Виж още: Андреа призна кой е сложил край във връзката с Кобрата и даде ценен житейски съвет

За 25 години са се случили толкова много неща, които просто в едно интервю няма как да се разкажат. Затова Глория е решила да издаде книга, в която разказва искрено и емоционално за живота си, битките си, музиката и любовта.

Виж още: Преслава разкри таланта на дъщеря си с умилителен кадър

"До последнта усмивка" е биографичната книга на Глория, в която тя обещава да разкрие силата на характера си, но и своите слабости, съмнения, страхове. "Животът я е закалил в не една и две битки, от които тя е излязла с достойнство и е научила своите уроци", пише още в анотацията на книгата.

Виж още: Кръвта вода не става: Синът на Венета Райкова с книжен дебют! Майка му - с думи на гордост

А че книгата ще жъне успехи, сме убедени! Тя ще излезе на пазара през декември. 

Виж още: Това е любовта! Емилия с уникално послание към съпруга си

Всъщност Глория едва наскоро започна да повдига завесата на личния си живот и то покрай по-активното си присъствие в социалните мрежи. Така например тя вече не крие връзката си с бизнесмена Йордан Джермански и често споделя кадри от пътуванията им. 

6 254 29.11.2019

Още от Music Virals