VBox7 logo

Вече не се крият! Никол Шерцингер бързо забрави Гришо, ето кой е новият ѝ!

9 474 20.12.2019

Да се възстановиш след раздяла, не е лесна работа. Всички спомени, емоции, песни, аромати... Но на някои хора им е по-лесно, отколкото на други. Този път говорим за бившата половинка на българина Григор Димитров, Никол Шерцингер.

Виж още: Каква диета спазва Григор Димитров? Кое е греховното изкушение за него?

Въпреки че засега Никол крие връзката си с Том Евънс, папараци и обикновени хора ги засичат все по-често на все повече места. Просто защото двамата са неразделни! 

Виж още: Никол Шерцингер цъфти без Гришо! Флиртува с мъже, хвали се, че е свободна

Самият Евънс е бивш национал на Шотландия по ръгби, а към момента модел. Честно казано намираме някаква прилика между него и Григор, и то не само в това, че е спортист. Вижте какво имаме предвид:

Виж още: Никол Шерцингер отиде при Гришо, качва секси снимки от Ню Йорк

Но в крайна сметка няма нищо по-нормално от това всеки да има предпочитания, дори и когато става въпрос за връзка с другия пол. Но нещата между него и Никол май вече са нещо повече от предпочитания и привличания, защото двамата споделиха наистина личен момент - този на пазаруването на коледни подаръци.

Виж още: Джени Суши с провокация към Пулев: Качи любопитно видео!

Двамата се запознават покрай X Factor, където той е участник, а тя - жури. След това двамата бяха забелязвани в заведения, извън тях, по магазини.

Че Григор Димитров и Никол са се разделили, стана ясно през август. "Тук виждам много сериозен потенциал. А и все пак съм сама", заяви тя в "Австралия търси талант". По-късно на пресконференция у нас и Григор потвърди.

9 474 20.12.2019

Още от Sports Virals