КУКОВ КОМЕНТИРА последните събития в "Игри на волята": "Жорка, ти си един сериозен трън в гащите!"

357

Social Virals

Здравейте, аз съм Куков от „Игри на волята“. Днес отново ще коментирам едни от най-интересните събития в предаването. Не мога да опиша колко брутално се чувствам след цялата седмица: много интензивни събития, супер много обрати във всеки един епизод.

Ще започна с представянето и битката след съвета, на който Джаферович реши да си запази грошовете, които притежаваше и не си спаси гъза от елиминационната битка. Но всъщност за мен това е много достойно представяне и много достойно решение, защото всички виждаме какви неща се изсипват в интернет. Яко хейт заради това, че е била схемаджийка и правила страшни интриги, не заслужавала да стигне до финал.

Стига бе, хора, стига с този хейт. Трябва да сте благодарни за цялото това шоу, което гледате и с това представяне на всички хора, които участват там. Днес съм решил, че няма да хейтя изобщо, защото не мисля, че има място за такива изпълнения.

В случая наистина искам да поздравя Жени. Жени, въпреки че загуби битката и напусна предаването, смятам, че заслужаваше да стигнеш до финал. Мисля, че се представи прекрасно целия сезон. Да, показа, че си най-добрият стратег и най-силният стратег в Игри на волята, което е едно много сериозно постижение. Ти просто не беше номинирана въобще, защото всеки искаше да играе с теб и да станеш съюзник на всеки един.

Ти обаче си изигра брутално картите и през цялото време всяваше респект във всички участници, което за мен е много сериозно постижение. Правя ти евала за цялото ти представяне и начина, по който направи своята игра.


Поздравления, въпреки това ти напусна предаването. Ралица беше по-добра – може и за нея само поздравления. На този етап всеки дава всичко от себе си и да достигнеш до тук в Игрите всеки е заслужил.

Жоро взе първото място в същата битка, останаха Ралица и Джаферович. Ралица беше по-добра, но Жорката показва завидни умения и ме опроверга със силното си представяне. Жорка, ти си един сериозен трън в гащите, доказа го брутално. Конфискува много достойно имуществото на Джаферович. Виждам, че имаше и доста голям хъс заради това, все пак това бяха и грошовете на Гената. Смятам, че наистина се представи мега брутално на битката и не случайно победи. Жоренце, смятам, че след като конфискува тези грошове нещо много се надъха и мисля, че си си повярвал малко повече от нужното. Това може да ти изиграе много лоша шега в по напреднал етап от играта, защото видях една много голяма надъханост от теб. Не забравяй, че има много подготвени финалисти, които много скоро ще ти покажат как се случват нещата на арената. Въпреки това има шанс пак да ме опровергаеш и въобще не го изключвам, защото вече го направи няколко пъти.

Отиваме на следващата битка: колелото на смъртта, там какво зрелище беше! Поклон за всички участници, направихте брутално шоу.

Гого беше безапелационен в победата си, скри шапката на всички. Танцуваше си по колелото и никой нямаше шанс, с което спечели партито и беше напълно заслужено. Гого, ти си ми фаворит. От много време те харесвам, такава скрита лимонка си, толкова си тих и в същия момент си мега брутален.

Отиваме към най-интересната част: съвета след всички тези неща, за които говорех преди малко. Последният съвет, който се случи ви Игри на волята. Събитията бяха брутални. Хвърлиха се крупни количества грошове, събличаха се всички, всички вадеха кашета, имунитети, саби на спасението, брадви… Въобще, брутално беше. Мисля, че Рали беше много щастлива на този съвет, защото тя много обича да се харчи щедро.

Фифо, ти какво направи! Ти си ми един от сериозните фаворити. Смятам, че си кораво копеле и мисля, че им пръскаш панаирите на всички. Най-номинираният участник, най-провокираният! Този, който се е бил най-много пъти за оставането и доказването си в това предаване. Доказа завидни умствени качества, защото не всички могат да се похвалят с това. Фифо, искам да ти кажа, че съм супер впечатлен от теб, братле. Това, което направи ти на този съвет, след всички тези гласове, които отнесе отново, накрая обръщането ти с репликите: „Мислите ли, че не съм го предвидил това?“ Е, брат, ти ми напълни душата брутално и смятам, че си много сериозен претендент и ти пожелавам да спечелиш наградата, защото мисля, че го заслужаваш най-много.

Да продължим със съвета, защото беше много сериозен като емоция и обрати и всичко останало, развоя му също така е доста брутален, както и Фифо, в случая мъжете бяха на пангара. Ралица е ясна, че след загубата на битката е първата номинирана съответно и е тази, която ще се бори за оставането си в предаването. Тя стана ветеран, доста пъти вече излиза на арената, но евалата всички хвърлиха всичко, което притежават като имущество направиха брутално шоу. Поздравления!

Момичета - Вики, Рали - мега жестока битка, на тръни съм бил през цялото време. Не мога да скрия, че симпатиите са ми повече към Виктория. Вики, не спря да разцъфваш в този формат и тук искам да кажа нещо, което съм споделял и преди: хора, какъв е този хейт срещу Виктория? Защо го правите, не мога да разбера, какво толкова не ви харесва в нея?

Да обобщим нещата: нямам търпение за финала, какъвто и да е той. Смятам, че всички ще направят брутално зрелищно шоу, битки и представяне. Нямам никаква идея какво ще се случва и съм супер развълнуван. Чакам с нетърпение да видя как ще се случат нещата.

Коментари 0
Свещеник, завърнал се от мъртвите, разказва защо Риана е саундтракът на Ада
"Стига вече с тези навлеци": Бесен хейт срещу сем. Джаферович, ето причината
Това тя ли е? Крисия заприлича на Гери-Никол, изненада с визия
Да си обичана е минимумът! Моника Валериева и Меди най-после заедно, заминаха на почивка
Пластична хирургия: Топ 5 на нещата, които хората най-често променят у себе си
Новороденото не е пречка: Джулиана Гани и Теодор Гецов дивеят в дискотека
А Алекс Петканова кога? MrBeast помогна на 1000 незрящи да прогледнат
Фалшива, изкуствена, безформена: Съсипаха Гери-Никол с коментари след нова порция странни снимки
Любовни сцени с транс мъж: Тейлър Суифт поставя прецедент с ново видео
Италиански лукс! Миа-Михаела разходи из Рим суичър за 3 бона
ВИЖ еволюцията на Селена Гомез - от момиче на Disney през 2007 г. до мегазвезда през 2023 г.
Направи ТОВА, за да я впечатлиш на първа среща: 4 действия, с които ще грабнеш всяко момиче
Критиците за новия албум на Сам Смит: Изследване на по-широката нетипична сексуална идентичност
Превръщат Squid Game в истинско риалити, вече има ранени участници
ВИЖ кой ще изиграе Майкъл Джаксън в нов биографичен филм
Много сладко! Приказката на Меди и Моника продължава, той се заигра с котето ѝ
"Бях станала като мъж": Биляниш призна, певицата се друсала със зоб като луда
Апартамент с гледка! Палома Митева се изфука с дома си
Анси от "Един за друг" с изненада, участва в създаването на книга
Показа си дупето на Витоша: Анджела Ташева лъсна по бельо в планината
Традициите са, за да се спазват! Поля от "Един за друг" вярна на българщината
А е едва февруари! Най-скъпите покупки на БГ звездите от началото на годината
Ако The Last of Us ти харесва: Топ 5 филма, които да гледаш, докато чакаш новия епизод