Във Великобритания полудяха по българското Барби, а тя е категорична: Модерна съм!

46 782 26.09.2019

Скандално

 

 

Преди време ви разказахме за българката Андреа Иванова - момичето, което има нетрадиционно големи устни по свое собствено желание. 

Новото към момента е, че Андреа се превърна в истсинска сензация за британските медии, които написаха наистина впечатляващи с дължината си материали за нея.

 

Какво пишат за нея?

 

22-годишната българка признава пред DailyStar, че се чувства все по-щастлива и уверена след всяка процедура. Към момента те са 15.

 

"Харесвам устните си, защото според мен изглеждам подобре, а и това сега е модерно в държавата ми", разказва Андреа. 

Андреа разказва още, че е посетила всички клиники по естетични процедури в София и е пробвала всички видове филъри за устни. 

"Не смятам колко пари съм похарчила за устните си, нямам представа колко са, но 1 мл. хиалуронова киселина в България струва около 300 лв.", коментира тя пред британския таблоид. 

Към момента Андреа, която е студентка но немска филология, има над 15 хил. последователи в Instagram. Именно в платформата е получила и предложение за брак! 

"Получавам хиляди комплименти за устните ми и начина, по който изглеждам като цяло", радва се Андреа. 

А кога ще спре с процедурите?

"Не мога да знам колко голямо е твърде голямо, когато говорим за устни", признава Андреа, но категорично отрича да е пристрастена към уголемяването на устните си. 

"Аз съм уникална, различна и имам съвсем индивидуален стил и визия. Затова журналистите по цял свят пишат статии за мен", радва се Андреа.

Още от Скандално

Скандал в поп-фолка: Меди и Люси Иларионов в спор за видео
Мелания захапа Сторми Даниелс, но порно актрисата отвърна (мощно) на удара