Разделиха ли се Деси Слава и половинката ѝ Благой? Отговорът от първо лице

9 560 20.04.2021

Music Virals

В последните дни някои медии публикуваха новината, че боксьорът Благой Найденов, известен в спортните среди като малката Кобра, се разделил с фолк певицата Деси Слава, от която има син - Борис. Спортистът и изпълнителката се били раздели от два месеца, но криели това от медиите.

Неназовани източници твърдят, че Благой е бил този, който е сложил край на семейната идилия, а Деси нарочно не обявявала това, надявайки се любимият ѝ да размисли и отново да се върне у дома. Оказва се обаче, че истината далеч е по-различна и най-вероятно няма нищо общо със случващото се.

Виж още: Когато един голям хит се обърне срещу изпълнителя! Песните, за които певците съжаляват

Боксьорът коментира слуховете за връзката му с Деси, като заяви, че всичко между него и певицата е наред. "Не искам да коментирам личния си живот. Всичко между мен и Деси Слава е наред", сподели категорично Благой пред "България Днес".

С този коментар се слага край на спекулациите, които някои родни таблоиди разпространиха. Освен това двамата все още се следват в социалните мрежи и са публикували една и съща снимка на своя син Борис, което означава, че вероятно са били заедно. Факт е обаче, че последните общи снимки на двамата са от лятото на миналата година.

Виж още: Има ли връзка Ханде Ерчел с екранната си половинка? И как успя да обзаведе дома си без да плати нищо

Изображение: https://www.instagram.com/desislavaofficial/ 

Още от Music Virals