VBox7 logo

Тайната на перфектните снимки: Какво ни учат Кейт Мидълтън и Меган Маркъл

7 254 26.09.2019

И Меган Маркъл, и Кейт Мидълтън са еднакво елегантни и много чаровни дами, чиито стил и обноски ги правят като от друг свят. Но освен това те винаги изглеждат перфектно на снимки.

Всъщност е почти мисия невъзможна да се намери тяхна лоша снимка. 

Но причината за това не е някакъв трик, а опит и навици, които са възприели за времето, в което са част от кралското семейство. Кои са те?

1. Естественият вид

Техният грим винаги е лек с меки нюанси, съвсем естествени цветове за червило, близки до цвета на устните им. Използват и хайлайтър, но той е много, много лек.

2. Не гледат в камерата

На повечето снимки и двете херцогини гледат в страни. Те са усмихнати и това, в съчетание с перфектния им лек грим прави снимката безупречна.

3. Леко наведена глава

Това по-често може да се види при Меган Маркъл. Тя често навежда главата си леко напред, а брадичката - надолу.

4. Добра поза

Прав, но отпуснат без напрежение гръб и брадичка, успоредна на земята. Това са двата важни елемента за елегантната им визия на снимки. 

5. Цветовете на дрехите

По правило херцогините не смесват цветове в тоалетите си. Затова идват аксесоарите и обувките, в които и двете избират естествени тонове. Освен това и двете херцогини предпочитат да подчертаят талиите си или с колан или с детайл на дрехите си.

6. Грациозна стойка

С английския език дори начинът, по който седят херцогините. Най-важното при тази поза е да не си кръстосвате краката в коленете. Ако го правите, нека е в глезените. 

7. Ръцете

Ако се чудите какво точно да направите с тях, докато ви снимат, направете като херцогините. Дръжте чантата си с тях отпред. Другият вариант е да хванете едната с другата ръка, но това изглежда доста по-формално.

Източник Thumbnail: Getty Images

7 254 26.09.2019

Още от Royal News