VBox7 logo

Калина Иванова, Галин, Лидия и Кристиан Кирилов за героите си във VIRAL

Броени дни до началото на сериала

6 791 09.05.2019

Броени дни остават до премиерата на чакания уеб сериал VIRAL, който ще събере едни от най-обичаните родни знаменитости, за да ги покаже в неподозирана светлина.

Какво разказаха звездите за ролите си в сериала?

Лидия Стаматова LIDIA за ролята на Яна

"Много се радвам, че вляза в ролята на Яна във VIRAL. Тя е много експресивна личност, доста сложен характер, израстнала е без семейството си, тоест израстнала е с липсата на любов, затова до някаква степен е леко объркана", коментира тя.

И допълва, че в почти всички случаи в реалния живот тя не би постъпила като героинята си. "Затова ми беше изключително интересно да се опитам да й "вляза под кожата"  и да я разбера", признава певицата.

Кристиан Кирилов за ролята на Крис

"В интерес на истината сериалът VIRAL е нещо много по-различно от предния проект, в който участвах, затова съм толкова ентусиазиран", коментира риалити звездата. 

"Образът на Крис Велински ма доста общи неща с мен, но и доста разлики, затова му придавам живот и го украсявам постоянно. Приличаме си по това, че и двамата сме супер импулсивни, леко избухливи, темпераментни, а се различаваме по това че Крис е малко по-мекушав, а аз съм малко по-твърд."

Калина Иванова за ролята на Калина

"Разликата между мен и ролята на Калина е в това, че тя е доста по-затворена и не е толкова емоционална. Приличаме си по това че и двете сме борбени и упорити момичета, много истински и готови на всичко за приятелите, близките и семейството си"

Галин за ролята на Захари

"Беше ми супер яко по време на снимките, много лесно се сработих с останалите колеги от каста. Не съм усещал напрежение, повечето от тях снимат от много време и като цяло снимачния процес протече супер гладко", започва той и признава, че най-трудно за него било да научи сценария, но като цяло никак не му е било трудно да влязе в този образ.

DIONA за ролята на Емир

"Мисля, че горкичката Емир е много използвана и с голямо право върши всички "лоши" неща, с голямо недоволство реагира на всичко, което се случва около нея и определено я съжалявам на моменти", коментира за ролята си популярната рапърка.

"Приличаме си по това, че и двете сме борбени, може би подли на моменти, но се различаваме по това, че тя е доста крайна в действията си и не може да прощава, а аз мога. Също така тя не е наивна и много добре знае какво прави, докато за разлика от нея, аз съм!“

6 791 09.05.2019

Още от VIP Box